BCD 3000 Sluchátka + podsvícení

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
deep

Re: BCD 3000 Sluchátka + podsvícení

Příspěvek od deep »

oká oká ;) a za předchozí přízěpvek sory :D trošku jsem to blbě přečetl :D :D
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

deep

Příspěvek od deep »

tak EN manual už jsem našel..A bohužel mám smůlů..samotné tlačítko funguje jako vypínaš pro svícení..takže až se budu nudit tak se v tom zkusím pohrabat a zapojit to na vlastní vypínač..snad se to posrat nemůže...

Edit : Tak jsem to rozdělal..bohužel jsen jednu pulku protože jak jsem to uviděl tak jsem to taky rychle zavřel...tak jebnutej systém dátů jako je v tom sem dlouho neviděl....

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Pohledej nekde na netu poradnej mapper nebo se na svetylka vyprdni ;) a hlavne se nepoustej do zadnych vetsich akci :roll: .

Azu

Příspěvek od Azu »

deep píše:1) Kde seženu redukci na BCDčko..Ubec nevím pod čím to mám hledat...potřebuju na to napíchnou 3,5 jacka ale ono to má nějakou velkou dííru
Ty seš úplně v prdeli :lol: :lol: , jak si někdo s takovým znalostma vůbec může jít něco koupit to nechápu, no ale na základě tohoto dotazu budeš mít následně ještě dotazy další až zjistíš že sis koupil úplně jinou redukci a hlavně že zapojuješ repráky úplně někam jinam než je máš připojit, ty se totiž nepřipojují do té velké díry v předu (ta je na sluchátka), ale připojují se do těch dvou klasických cinch konektorů vzadu a na to se shání redukce opravdu blbě
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

deep

Příspěvek od deep »

Hele azu zase takovej debil nejsem..Je mi jasný že ten prední je na sluchátka a v zadu ty cince jsou na reapraky..Nedělej ze mě prosimtě debila..zeptal jsem se pouze pod čím to mám hledat bylo mi jasný že to není normální Jack...a redukci sem si jinou nekoupil kdyby tě to zajímalo :!: :!: :!:

Azu

Příspěvek od Azu »

Debila z tebe nikdo nedělá, to ses pokusil ze sebe udělal sám :)
... ale ono to má nějakou velkou dííru
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

deep

Příspěvek od deep »

nevím..Bud seš slepej s nebo se jen chceš povyšovat že seš někdo když tomu rozumíš..podívej se na to znovu a uvidíš tam vysmátýho smajlíka....Dal jsem je tam schválně..A kdyby si nevěděl co to je..Jak by si to asi nazval ty ? hmm ? omlouvám se že jsem se sem ubec registroval..stejně jedinej kdo se mi snažil pomoct byl stereoman a všichni ostatní se jen vysmývali jakej sem amatér..víte co ? běžte se povyšovat dál...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Zrovna dnes jsem na tebe myslel a dosel jsem k dotazu: na co potrebujes LEDky, kdyz se stejne budes divat do softu? Tam poznas co je aktivni a co ne ... LEDky bych pri hrani urcite za prioritu nepovazoval.

Odpust Azuovi, Azu podobne jako obcas i ja trpi profesionalni deformaci. Spousta lidi si totiz mysli, ze tu za ne jejich problemy vyresime bez toho, aby se oni museli trosku snazit. Azu i ja jsme z doby, kdy byl Internet dostupny pouze ve SCI-FI filmech a tak jsme zvykli na samostudium, improvizaci a cteni manualu. Dnes kazdej hodi dotaz do fora a ceka, pritom dnesni doba nabizi takove moznosti :arrow: GOOGLE

Musis uznat, ze pri trose snahy by jsi na to, co mas do BCD koupit za redukci prisel sam :wink: . Ono by mozna stacilo vzit BCD do obchody a rict: "Chci redukci z tohoto na toto".

Jo a jeste bacha Azu si totiz pod pojmem "velka dira" predstavuje neco jineho nez je 6.3 Jack :lol: .

deep

Příspěvek od deep »

no já se právě do softu moc koukat nechci..tam není nic zajímavýho tam se koukam jen když dávám pisničky..jinak skoro ubec..A do obchodu se mi to tahat něchce protože obchod s technikou je odemě 5 Km..Ale obědnal jsem si ji z netu a dneska. přišla..Takže těm co mi poradili tak děkuju :wink: A děkuju i těm co mi naporadili..protože mě naučili další věc..že je vážně lepší se trápit hledáním něčeho co ubec nevím pod čím mám hledat než se potom nechat ponižovat od zkušenějších..A steremane..do manualu bych se mrkl rád..Ale bohužel mi nebyl doručen stejně jako soft kterej k tomu má být ( Traktor LE) sice by mi byl stejně k ničemu protože už sem si zvykl na VDJ..ale taky co bych chtěl za tu cenu že :D

a tou velkou dírou jsemmyslel tu 6.3 v BCD 3000 :lol: :lol:

Odpovědět