bcd 2000 + traktor3

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
popletal
Příspěvky: 6
Registrován: 15 pro 2008 11:12

bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od popletal » 15 pro 2008 11:18

Zdarec lidi potrebovyl bych pomoct ... nevim jak mam zprovoznit bcd2000 v traktoru... :(
virtual dj se mi podaril zprovoznit ale tarktor ne ...dekuji za odpovedi

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od Azu » 15 pro 2008 11:31

Nezprovozníš, nebudou ti fungovat jog kola. Jde to sice udělat aby to šlo, ale je to natolik komplikované, že je lepší to ani nepoužívat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

popletal
Příspěvky: 6
Registrován: 15 pro 2008 11:12

Re: bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od popletal » 15 pro 2008 11:37

cau me prave nereaguje nic savle ,korekce , crossfader

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od Azu » 15 pro 2008 11:49

tam to nestačí jen zapojit jak ve virtuálu, ale je potřeba ještě naloadovat MIDI nastavení pro ten kontrolér, pro starší trakotry .tks soubor pro novjěší .tsi soubor s nastavením.

http://christoph.roots.be/BCD2000%20v2.tks
Setup > Hotkey & MIDI Setup > MIDI Setup > Load
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

popletal
Příspěvky: 6
Registrován: 15 pro 2008 11:12

Re: bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od popletal » 15 pro 2008 12:10

diky moc uz mi to funguje ale na korekci high mam balanc a stredy nereagujou vubec ... savle a crossfader chodi

popletal
Příspěvky: 6
Registrován: 15 pro 2008 11:12

Re: bcd 2000 + traktor3

Příspěvek od popletal » 15 pro 2008 12:58

super diky uz mi to funguje

Odpovědět