ASUS EEE 1000 VS TRAKTOR DJ(VIRTUAL DJ)
ASUS EEE 1000 VS TRAKTOR DJ(VIRTUAL DJ)
Hello, chtěl jsem se zeptat nemáte někdo nějaké zkušenosti s těmito booky, chci si koupit něco malého za nějaké normál peníze ale děsí mně tam to rozlišení 1024x600 přičemž normální je 1024x768 aby na tom ten traktor popřípadě virtual chodil OK , když se bude moc pohybovat po tom obraze tak to oželím, ale aby se mi to neořezalo toho se děsím. thx
Re: ASUS EEE 1000 VS TRAKTOR DJ(VIRTUAL DJ)
[quote="Lucapaseo"]Hello, chtěl jsem se zeptat nemáte někdo nějaké zkušenosti s těmito booky, chci si koupit něco malého za nějaké normál peníze ale děsí mně tam to rozlišení 1024x600 přičemž normální je 1024x768 aby na tom ten traktor popřípadě virtual chodil OK , když se bude moc pohybovat po tom obraze tak to oželím, ale aby se mi to neořezalo toho se děsím. thx[/quote]
Tak jsem o tom zjistil info kdyby to někoho zajímalo tak zde více: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=12108&p=1
Tak jsem o tom zjistil info kdyby to někoho zajímalo tak zde více: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=12108&p=1
Chodit to bude normalne, na youtube o tom najdes hafo vecicek - jinak, klidne to kup, vyzkousej a pokud se ti to nebude zdat, tak to behem 14 dnu muzes vratit ... :wink2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
nakonec jsem si to rozmyslel, za ty prachy koupim radši nějaky normalní na , kterém bude všechno chodit v pohodělwq píše:Chodit to bude normalne, na youtube o tom najdes hafo vecicek - jinak, klidne to kup, vyzkousej a pokud se ti to nebude zdat, tak to behem 14 dnu muzes vratit ... :wink2:
... co by jako na tom EEE nemelo chodit ? s notasem klasickym s cenou kolem deseti tisic, toho taky moc nevyhrajes ... zalezi co vlastne chces ...Lucapaseo píše:nakonec jsem si to rozmyslel, za ty prachy koupim radši nějaky normalní na , kterém bude všechno chodit v pohodělwq píše:Chodit to bude normalne, na youtube o tom najdes hafo vecicek - jinak, klidne to kup, vyzkousej a pokud se ti to nebude zdat, tak to behem 14 dnu muzes vratit ... :wink2:
na druhou stranu když koupí repas klidně s nefunkční baterkou přidá trošku ramek tak za cca 7litrů má solidní stroj ale jestli chce brát nový book za 10litrů to nebude vážně nic moc - když pomyslím že k tomu v 99%budou visty..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
... prave, ja koupil velice solidni stroj za desitku ... Dell D400, Centrino 1,6GHz, 1GB RAM, 160GB HDD a WinXP - nemam s tim problem ... :wink2:hoolifan píše:na druhou stranu když koupí repas klidně s nefunkční baterkou přidá trošku ramek tak za cca 7litrů má solidní stroj ale jestli chce brát nový book za 10litrů to nebude vážně nic moc - když pomyslím že k tomu v 99%budou visty..
-
mam mininotebook 8,9" ACER INSPIRE ONE 1,6Ghz Intel Atom,1GB RAM, Numar Total Control,Virtual DJ,ext zvukovku a vse beha super..a muzu rict ze jsem mel notebook s 15" displayem a uz bych to nemenil.Ta mobilita je proste uzasna.Ja to mam vyresene tak ze na notebookove klavesnici mam polozeny ten NUMARK TOTAL CONTROL takze me trci ven jen to LCD a je to bomba:)
to já zase potřebuju klávesnici pro hledání songů - už sem si zvykl zadat pár písmenek a na numarku točím jen tím velkým knobem uprostřed - myš vůbec nepotřebuju ale bez klávesnice bych se asi neobešel protože mám v hudební sbírce pěkný bordel a vyťukat pár písmenek a najdu věc v podstatě okamžitě :ugeek2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Suhlasim s JORDYM, ja som tiez kupil ale TOSHIBU NB 100 a neviem si to vynachvylit. Spolus HERCULES DJ Control a Nocturnom je to super a nic viac k hraniu nepotrebujem. JORDY mi sice slubil ze k tomu posle nejaky navod ako VDJ dobre nastavit aby to islo co najlepsie, ale akosi na mna zabudol