Apple MacBook Pro 13,3 vs. Apple MacBook White 13,3
Apple MacBook Pro 13,3 vs. Apple MacBook White 13,3
Nazdar,
Mám Reloop dig.jock. 2 + NI Audio 2 + Traktor soft. a práve idem do zmeny notebooku. Viac menej som už rozhodnutý, no nedalo mi neopýtať sa... keďže nemám žiadne skúsenosti s apple.
Aké máte skúsenosti vy s Apple MB Pro a Apple MB White???
Je jedno ktorý si vyberiem na hranie??? Lebo ako pozerám prevažná väčšina djs ak má apple, má MacBook Pro, no videl som hrať pár ľudí i s Macbook White.
Nieje Macbook White slabučký na hranie? Predsa len, už len rozdiel v RAM-ke je veľký.
Tak dajte vedieť pls=)
Mám Reloop dig.jock. 2 + NI Audio 2 + Traktor soft. a práve idem do zmeny notebooku. Viac menej som už rozhodnutý, no nedalo mi neopýtať sa... keďže nemám žiadne skúsenosti s apple.
Aké máte skúsenosti vy s Apple MB Pro a Apple MB White???
Je jedno ktorý si vyberiem na hranie??? Lebo ako pozerám prevažná väčšina djs ak má apple, má MacBook Pro, no videl som hrať pár ľudí i s Macbook White.
Nieje Macbook White slabučký na hranie? Predsa len, už len rozdiel v RAM-ke je veľký.
Tak dajte vedieť pls=)
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58
Re: Apple MacBook Pro 13,3 vs. Apple MacBook White 13,3
white ma 2GB ale radsi bych si urcite priplatil za novy pro, neni to o tolik drazsi, je tam mnohem vykonejsi procesor a hlavne white verze je plastova, pro verze je z hliniku, takze mnohem, odolnejsi
suhlas a MB White sa uz prestali vyrabat..
taze ina moznost uz neni=D co už, aspon nemusim spekulovať. thanx za odporucania=)
Bože :-X, kupovat něco jenom kvůli tomu, že to většina lidí má :-X....
MacBook Pro jsem koupil kvůli tomu, že na něm pracuji i v práci, líbil se mi víc jak Widle atp... nejdřív si zkus jestli ti vůbec sedne víc jak Widle/Tux (nevim co si měl)
MacBook Pro jsem koupil kvůli tomu, že na něm pracuji i v práci, líbil se mi víc jak Widle atp... nejdřív si zkus jestli ti vůbec sedne víc jak Widle/Tux (nevim co si měl)
Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late
jestli to chce pouzit primarne na hudbu, tak mu mac sedne urcite
Takhle, oba ti budou stačit, stačí i late 2008 mac book black a všechno nastaveno na 96Khz a nejmenší latence co de
s A4Dj. Takže je to jedno, ale doporučuji Mac Pro, už jenom kvůli tělu, ale i vypadá líp 

Pozor Mac Pro je normalny desktop s monitorom ktory sa ale cenovo pohybuje v "trochu" vyssich vrstvach 

aj to slovíčkaření
no jo zapomněl sem na "book"... stane se 

Tak já mám Macbook white 2.4Ghz/2Ram a měl jsem ho zapojenej s NI S4 a latenci úplně nejmenší a frčelo to jedna báseň i na Seratu ITCH.. Jediný plus Macbooka PRO je že má 4 Ram. A ten plast u toho White úplně v poho, žádný praskliny, prohýbání, vyklání, skřípání.. je to jako beton! Ty dva notebooky jsou skoro totožný.. Maj stejný Intelácký procesory 2 CoreDuo.. Možná ňáká větší změna bude znatelná až u těch notebooků s těma i5 a i7 procesorama.
DarkJober píše:Bože :-X, kupovat něco jenom kvůli tomu, že to většina lidí má :-X....
tak aby bolo jasné....nekupujem to len preto, že to maju všetci! Ale jednoducho preto, že ani HP Pavilion DV5 1005ec a ani ASUS F5 GL ma vobec neuspokojili (HP nebolo kontatibilné s Reloopom absolútne a Asus seká pri zapojení externej zvukovky, NI audio 2 DJ, ktorú nevyhnutne potrebujem ak chcem hrať kvalitne)...a už ma to prestalo všetko baviť.
Taze jediná možnosť, ak chcem hrať bez toho aby som zakaždým riešil takého problémy koli nejakým blbostiam a nebabral sa stále len s nastaveniami a stále čosi nezháňal, neinštaloval, neskúšal a nevedel mi vychádza apple, optimalizovaný už "od prirodzenia" =)
...a čo sa týka využitia toho notebooku tak jedine v škole na prácu s dokumentami a na dj-ing...nic viac, nic menej =)