AMERICAN AUDIO VMS4 + VDJ 7 PRO PROBLEM

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
hclouda

AMERICAN AUDIO VMS4 + VDJ 7 PRO PROBLEM

Příspěvek od hclouda »

Zdravím, mohl by mi někdo poradit? Mam problem s VDJ 7 pro. Mam pripojeny AMERICAN AUDIO VMS4 a spusteny virtual dj 7 pro a za boha nemohu rozhybat na monitoru volume u 1 a 2 decku. Kdyz temi savlemi hybu na konzoli, tak normalne stahuji a vytahuji zvuk, ale na monitoru se to ani nehne. Ma to vliv i na nahravani. V nahravce byl slyset i odposlech protoze zustalo oboje volume 1 i 2 na max. Jde to hybat pouze pomoci MYše.
PREDEM DIIIIIIKY ZA RADY :?:

kubko253

Re: AMERICAN AUDIO VMS4 + VDJ 7 PRO PROBLEM

Příspěvek od kubko253 »

ono ti je treba nastavit zvukovu kartu v VDJ 7,

hclouda

Re: AMERICAN AUDIO VMS4 + VDJ 7 PRO PROBLEM

Příspěvek od hclouda »

Cus tak ja uz jsem to vyresil, ze jsem do maperu musel napsat na volume: deck left volume a deck right volume, Pote to zaclo makat. Mam ale problem s odposlechem do sluchatek. Neslysim odposlech pisne kterou chci namixovat ve sluchatkach. Proto bych se chtel zeptat co mam napsat za prikaz ACTION, kdyz otevres ve VDJ v nastaveni CONFIG pak v horni liste das mapovani MAPPERS, u potenciometru CUE MIX: HEADPHONE MIX, co je na prednim panelu vedle GAIN pro sluchatka. Ja tam mam prikaz HEADPHONE MIX a nechodi mi odposlech. Slysim stale pisen co mi hraje v reprakach. Ja jsem ten VMS 4 koupil na bazaru a ten clovek co mi to prodal, mi neposlal licencni kod k tomu dodavanemu origo CD s VDJ softverem, proto jsem musel stahnout Cracklou verzi VDJ. A tim si myslim, ze to bude. Prosim vas kde jste meli napsanej ten licencni kod, cislo pro otevreni nainstalovaneho origo VDJ. Nemohli byste mi ho nekdo poslat, ze bych to mohl zkusit otevrit a tim bych vyresil moje problemy s nastavenim funkcnosti. DIIIKY a ja dam vedet jestli to pomohlo. To origo CD mam, ale chybi mi ten licencni kod. DIIIIKY

Odpovědět