Ako spojaznit BCD 3000?

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
hax
Příspěvky: 1
Registrován: 12 říj 2008 10:01

Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od hax » 12 říj 2008 10:04

Mam problem mam BCD 3000 a neviem ako ho spojazdnit, mam mac os x a ked zapojim bcd tak nic nereaguje. Plz poradte ako ste ho sprovoznili.

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od stereoman » 12 říj 2008 20:16

Na MACu jsem BCD3000 bohuzel nerozjizdel, takze ti asi moc nepomohu.

pipo
Příspěvky: 3
Registrován: 31 led 2009 10:37

Re: Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od pipo » 31 led 2009 10:39

ahoj. ja by som potreboval poradit z rozbehnutim bcd 3000 pod win xp. vsetkym vam dakujem

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od Azu » 31 led 2009 11:07

A co ti na tom nejde? Stačí postupovat jen podle návodu, nainstalovat ovladače a připojit, žádná jiná věda v tom není.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

pipo
Příspěvky: 3
Registrován: 31 led 2009 10:37

Re: Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od pipo » 31 led 2009 18:18

drivery mam nainstalovane ale mam trosku problem z traktorom. vselijake postahovane verzie. a mixpult vobec na to nereaguje.

pipo
Příspěvky: 3
Registrován: 31 led 2009 10:37

Re: Ako spojaznit BCD 3000?

Příspěvek od pipo » 31 led 2009 18:19

pipo píše:drivery mam nainstalovane ale mam trosku problem z traktorom. vselijake postahovane verzie. a mixpult vobec na to nereaguje.
ozaj: jakytraktor k tomu potrebujem. da sa pouzit aj iny soft???

Odpovědět