Akai mpd 32

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Martin736431
Příspěvky: 1
Registrován: 19 bře 2010 17:12

Akai mpd 32

Příspěvek od Martin736431 » 19 bře 2010 17:16

Ahoj, umí někdo z vás pracovat s Akai mpd 32 nebo něčím obdobným? Díky za odpověď mejl: stillanatura@seznam.cz

distrikt
Příspěvky: 63
Registrován: 12 kvě 2009 00:22

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od distrikt » 21 bře 2010 21:25

ja ho mam a umim s ním snad šecko co potřebuješ?

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od martynjazz » 30 čer 2011 15:13

Já sem právě koupil MPD 26 nikdy sem s tim nedělal ale tele nejsem tak sem ho pořídil a teť už tři dny tápu jak tele, dostal sem k tomu live lite 8 v option najedu na nastavení midi tam to chce vybrat model kontroléru už tady je problém že mpd 26 tam neni jenom 18, 24, 32 po zadní že mám mpd 32 se kontrolér připojí ale fader nereaguje pady taky ne zvuk de stahovat uplě jinejma kolíkama než má a v rohu okna bliká kontrolka že přístroj reaguje, tak sem to tak nějak popsal nemůžeš mi pomoct ? Dík

pharoame
Příspěvky: 1
Registrován: 16 črc 2011 15:09

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od pharoame » 16 črc 2011 15:13

zdar chlapy,chci se zeptat jestli jste měli taky problémy s PAD tlačítky,když jsem to propojil s FL Studiem 10 tak při zapnutí FPC vše naběhne jak má,akorat když ťukám na tlačítka MPD 32 tak na FPCečku jsou zpřeházené a některé vůbec,jako kdyby tam nebyli ? Můžete někdo poradi jak to mám vyřešit ? ....Předem dík

Sweet Jay
Příspěvky: 5
Registrován: 15 črc 2013 16:13

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od Sweet Jay » 19 črc 2013 15:09

čuste chlapi, mam taky MPD 32 A JSEM Z NĚJ UPE JALOVY. proto poraďte Mpdéčko jako takové jde používat bez FLstudia či jakého koliv dalšího sofwaru a nebo ne ????

a jak dám ne jeden pad kopák, na druhý sner, a na třetí haitku protože ja nevím jak na to, mam to zapojeneé ve FL. STUDIU 4 tam dam max jen jeden zvuk na 16x oktávově jinak, třeba 16x kopáků, 16x jinak sneru, a zas 16x jinak haitek to mne uplně brzdí... a bez toho prostě nevitvořím nikdy beat který by mněl šmrc a byl chytlavý... ??? HELP ME PLEASE.

vaniya
Příspěvky: 1
Registrován: 07 srp 2013 07:00

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od vaniya » 07 srp 2013 07:10

velmi pěkný příspěvek jako tomto fóru

váleček
Příspěvky: 2
Registrován: 12 říj 2016 20:49

Re: Akai mpd 32

Příspěvek od váleček » 12 říj 2016 20:52

Mám zájem o stejné otázce příliš. Zdravím tě.

Odpovědět