Akai mpd 32
-
Akai mpd 32
Ahoj, umí někdo z vás pracovat s Akai mpd 32 nebo něčím obdobným? Díky za odpověď mejl: stillanatura@seznam.cz
Re: Akai mpd 32
ja ho mam a umim s ním snad šecko co potřebuješ?
-
Já sem právě koupil MPD 26 nikdy sem s tim nedělal ale tele nejsem tak sem ho pořídil a teť už tři dny tápu jak tele, dostal sem k tomu live lite 8 v option najedu na nastavení midi tam to chce vybrat model kontroléru už tady je problém že mpd 26 tam neni jenom 18, 24, 32 po zadní že mám mpd 32 se kontrolér připojí ale fader nereaguje pady taky ne zvuk de stahovat uplě jinejma kolíkama než má a v rohu okna bliká kontrolka že přístroj reaguje, tak sem to tak nějak popsal nemůžeš mi pomoct ? Dík
zdar chlapy,chci se zeptat jestli jste měli taky problémy s PAD tlačítky,když jsem to propojil s FL Studiem 10 tak při zapnutí FPC vše naběhne jak má,akorat když ťukám na tlačítka MPD 32 tak na FPCečku jsou zpřeházené a některé vůbec,jako kdyby tam nebyli ? Můžete někdo poradi jak to mám vyřešit ? ....Předem dík
čuste chlapi, mam taky MPD 32 A JSEM Z NĚJ UPE JALOVY. proto poraďte Mpdéčko jako takové jde používat bez FLstudia či jakého koliv dalšího sofwaru a nebo ne ????
a jak dám ne jeden pad kopák, na druhý sner, a na třetí haitku protože ja nevím jak na to, mam to zapojeneé ve FL. STUDIU 4 tam dam max jen jeden zvuk na 16x oktávově jinak, třeba 16x kopáků, 16x jinak sneru, a zas 16x jinak haitek to mne uplně brzdí... a bez toho prostě nevitvořím nikdy beat který by mněl šmrc a byl chytlavý... ??? HELP ME PLEASE.
a jak dám ne jeden pad kopák, na druhý sner, a na třetí haitku protože ja nevím jak na to, mam to zapojeneé ve FL. STUDIU 4 tam dam max jen jeden zvuk na 16x oktávově jinak, třeba 16x kopáků, 16x jinak sneru, a zas 16x jinak haitek to mne uplně brzdí... a bez toho prostě nevitvořím nikdy beat který by mněl šmrc a byl chytlavý... ??? HELP ME PLEASE.
Mám zájem o stejné otázce příliš. Zdravím tě.