Akai LPD8 uplne od zaciatku

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
marcel01

Akai LPD8 uplne od zaciatku

Příspěvek od marcel01 »

Zdravim som uplny amater a potreboval by som pomoct potreboval by som pomoc ohladne Akai LPD8 od uplneho zaciatku potrebujem to nejako sprejazdnit a od vas by som chcel nejake programy co nato treba ... kedze uz som zisitil ze to nefunguje ako som si predstavoval :D ze to zapojim na jednotlive pady nahadzem drums ... a hram :D jn bola to dost blba predstava vedena neskusenostov ale to je uz jedno momentalne potrebujem respektive budem rad ak mi vypisete programy kt. mozno vy sami pouzivate ak mate toto zariadenie a navod / postup ako to zprejazdnit ako docielit aby jednotlive pady hrali co chcem ( teraz nehraju nic neviem ako na ne nieco dat ) proste vsetko od zaciatku opakujem som amater takze by som to potreboval postupne vysvetlit dalej mam len tieto programy : Reaper , akai LPD8 editor , nejake VST tam jeden napr tento : http://www.vst4free.com/free_vst.php?plugin=JM-1&id=175 neviem ci je dobry takze ak by sa niekdo rozhodol poradit mi tak poprosim jednotlive nazvy . Za kazdu jednu malu snahu mi pomoct budem velmi vdacny

marcel01

Re: Akai LPD8 uplne od zaciatku

Příspěvek od marcel01 »

este by som rad na zaver podotkol prosim nedavajte mi na vyber programi ... nevyznam sa co je lepsie pre mna ... takze konkretne co si mam stiahnut a ja to stiahnem ( este ten reaper mam free verziu nekupeny )

marcel01

Příspěvek od marcel01 »

cital som tu nato plno postupov ale ja by som potreboval nejaky freeware plnohodnotny je jedno ze bude mat minimum funkcii proste potrebujem software s kt. by to bolo kompaktne ktory bude zdarma ziadne demo to akai lpd chcem vlastne vyuzivat na vytvaranie samplovanych beatov ... pomocov tukania na jednotlive pady

Avender

Příspěvek od Avender »

Vyzera to tak, ze potrebujes Ableton. Akurat ze nieje freeware a zrejme nic podobne freeware ani nezozenies. Pokial ho chces skusit tak sa pozri sem: ./viewtopic.php?f=19&t=6969
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

marcel01

Příspěvek od marcel01 »

jj zozeniem si abelton

Odpovědět