AD VMS4 -pár otázek
AD VMS4 -pár otázek
zdravím - mám pár otázek na vás skušenější - koupil sem si VMS4 konzoli a protože mi opět nebyl dodán český návod bych se potřeboval zeptat na pár věcí - 1. umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog? 2. můžu načítat nějakým tlačítkem písničku ? protože mě t tlačítko load nefunguje . Nebo je potřeba jen domapovat ? Předem Děkuji za odpovědi .
Re: AD VMS4 -pár otázek
Přesně tu otázku nechápu, nějak tu do sebe pleteš analogové zvukové výstupy a zřejmě i ovládací vstupy z kontroléru, ale VDJ umí až 99 současně hrajících přehrávačů a vše potřebné si můžeš namapovat na kterékoliv tlačítko na kontroléru. A to se týká i tlačítka load.popik píše:umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog?
mšleno tak jestli umí 4 kanály midi všechny ve virtual dj ? nebo musí být dva vstupy (VDJ) a dva nějaký jiný přehrávač .Ludek píše:popik píše:umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog?
tak jsem si zprovoznil plnou verzi virtual dj 7 - kde sem si nastavil 4 kanály - ale pořád mi mix reaguje jen na dva skouším různé nastavení ale ty další dva se mi pořád nechce připojit . je tu někdo kdo má tuhle konzoli a pracuje ve VDJ ? šel by nějaký návod jak vše správně nastavit ?
našel by se někdo kdo by byl ochoten mi poradit prosím ?
Ja som to rozbehal na 3 kanaly... na 4 sa to prevdepodobne neda. Ked si dáš 3 line mix tak tam sa daju tie 3 kanaly nastaviť... potom si musiš myšou preklikavať ktory je aktivny z tých 2 deckou ktore su na levej strane nadsebou...popik píše:našel by se někdo kdo by byl ochoten mi poradit prosím ?
tři sem taky rozchodil ale teda nic moc - to překlikávání
kamarad si ho v patek privezl domu, a s vdj7 pro full se mi podarilo namapovat 4kanaly.. musel jsem ale pouzit advanced sound setup kdyby mel nekdo zajem, muzu mu s tim nastavenim pomoct..
mam ale jisty problem, se kterym bych sam potreboval u vms4ky pomoct.. jak se daji jednoduse prepinat 1. a 3. kanal na leve strane konzole a 2. a 4. kanal na prave strane konzole? kanaly 3 a 4 musime ovladat jen myskou.. nechce se mi do toho nastavovani moc vrtat, pac to je kamosova konzole i jeho notebook, byt to moje, nevaham a nastavuju metodou pokus omyl.. mohl by mi prosim nekdo poradit jak to nejlip a nejrychleji nastavit?
mam ale jisty problem, se kterym bych sam potreboval u vms4ky pomoct.. jak se daji jednoduse prepinat 1. a 3. kanal na leve strane konzole a 2. a 4. kanal na prave strane konzole? kanaly 3 a 4 musime ovladat jen myskou.. nechce se mi do toho nastavovani moc vrtat, pac to je kamosova konzole i jeho notebook, byt to moje, nevaham a nastavuju metodou pokus omyl.. mohl by mi prosim nekdo poradit jak to nejlip a nejrychleji nastavit?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25