AD VMS4 -pár otázek

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
popik
Příspěvky: 16
Registrován: 31 říj 2010 22:50

AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od popik » 21 bře 2011 19:17

zdravím - mám pár otázek na vás skušenější - koupil sem si VMS4 konzoli a protože mi opět nebyl dodán český návod bych se potřeboval zeptat na pár věcí - 1. umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog? 2. můžu načítat nějakým tlačítkem písničku ? protože mě t tlačítko load nefunguje . Nebo je potřeba jen domapovat ? Předem Děkuji za odpovědi .

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od Ludek » 21 bře 2011 20:21

popik píše:umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog?
Přesně tu otázku nechápu, nějak tu do sebe pleteš analogové zvukové výstupy a zřejmě i ovládací vstupy z kontroléru, ale VDJ umí až 99 současně hrajících přehrávačů a vše potřebné si můžeš namapovat na kterékoliv tlačítko na kontroléru. A to se týká i tlačítka load.

popik
Příspěvky: 16
Registrován: 31 říj 2010 22:50

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od popik » 23 bře 2011 14:25

Ludek píše:
popik píše:umí Virtual Dj 4 kanály nebo musí bejt dva midi a dva analog?
mšleno tak jestli umí 4 kanály midi všechny ve virtual dj ? nebo musí být dva vstupy (VDJ) a dva nějaký jiný přehrávač .

popik
Příspěvky: 16
Registrován: 31 říj 2010 22:50

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od popik » 24 bře 2011 16:57

tak jsem si zprovoznil plnou verzi virtual dj 7 - kde sem si nastavil 4 kanály - ale pořád mi mix reaguje jen na dva skouším různé nastavení ale ty další dva se mi pořád nechce připojit . je tu někdo kdo má tuhle konzoli a pracuje ve VDJ ? šel by nějaký návod jak vše správně nastavit ?

popik
Příspěvky: 16
Registrován: 31 říj 2010 22:50

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od popik » 28 bře 2011 18:36

našel by se někdo kdo by byl ochoten mi poradit prosím ?

Foogy
Příspěvky: 15
Registrován: 18 črc 2010 12:02

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od Foogy » 10 dub 2011 08:57

popik píše:našel by se někdo kdo by byl ochoten mi poradit prosím ?
Ja som to rozbehal na 3 kanaly... na 4 sa to prevdepodobne neda. Ked si dáš 3 line mix tak tam sa daju tie 3 kanaly nastaviť... potom si musiš myšou preklikavať ktory je aktivny z tých 2 deckou ktore su na levej strane nadsebou...

popik
Příspěvky: 16
Registrován: 31 říj 2010 22:50

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od popik » 10 dub 2011 14:55

tři sem taky rozchodil ale teda nic moc - to překlikávání

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: AD VMS4 -pár otázek

Příspěvek od hoolifan » 13 čer 2011 12:25

kamarad si ho v patek privezl domu, a s vdj7 pro full se mi podarilo namapovat 4kanaly.. musel jsem ale pouzit advanced sound setup kdyby mel nekdo zajem, muzu mu s tim nastavenim pomoct..

mam ale jisty problem, se kterym bych sam potreboval u vms4ky pomoct.. jak se daji jednoduse prepinat 1. a 3. kanal na leve strane konzole a 2. a 4. kanal na prave strane konzole? kanaly 3 a 4 musime ovladat jen myskou.. nechce se mi do toho nastavovani moc vrtat, pac to je kamosova konzole i jeho notebook, byt to moje, nevaham a nastavuju metodou pokus omyl.. mohl by mi prosim nekdo poradit jak to nejlip a nejrychleji nastavit?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět