ABLETON A HYPERSONIC 2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Borisko
Příspěvky: 24
Registrován: 23 srp 2008 22:29

ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od Borisko » 09 pro 2009 16:06

viem, ze pracujeTE aj s abletonom...neviem ako je to mozne , ale pred tym co som mal notebook, mi normalne isiel hypersonic 2...je to vst nastroj...a teraz mi ho za ziadnu cenu nechce zobrazit v abletone...a este ked mam spusteni ableton a spustim hypersonic, tak mi napise v hypersonicu REWIRE SLAVE MODE... pouzivam ableton live 8...ale instaloval som aj 6 aj 7...mam win xp so sp3 cz, mayu 44 usb...lebo ja uz som v koncoch...najradsej by som to roztrieskal, kedze som si kupoval notas len kvoli tymto dvom programom...

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od CrissC » 09 pro 2009 19:31

Nemám sice zkušenost ani s jedním, ale nechybí ti v tom new notebooku nějakej ovladač na přídavnej software, kterej zajišťuje komunikaci obou programů? Jinak zkus ty softy přeinstalovat třeba to pomůže. (Pokud si to už nezkoušel)

Borisko
Příspěvky: 24
Registrován: 23 srp 2008 22:29

Re: ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od Borisko » 09 pro 2009 21:40

diky starky, ale uz som na to prisiel, ked bude niekto v buducnosti pomoct s tymto, tak nech ma kontaktuje...ak to dovtedy znova nezabudnem :D

djfelixus
Příspěvky: 786
Registrován: 15 črc 2008 09:03

Re: ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od djfelixus » 10 pro 2009 06:27

Hoď to řešení rovnou sem, ať si to každej v případě potřeby najde, ne? :wink:
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

Borisko
Příspěvky: 24
Registrován: 23 srp 2008 22:29

Re: ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od Borisko » 11 pro 2009 13:28

das options, use vst ....tam kliknes na browse...a ides na disk kde to mas nainstalovane az k tomu programu a ten by tam mal mat autom aticky subor vst...na ten kliknes a pridas

Borisko
Příspěvky: 24
Registrován: 23 srp 2008 22:29

Re: ABLETON A HYPERSONIC 2

Příspěvek od Borisko » 11 pro 2009 13:28

ako urobim nieco taketo :

potrebujem, ked zapnem basovu linku v prvom audio tracku, aby mi sucasne zaplo aj iny sample v druhom audio tracku...proste jednotlive sceny aby boli spolu naviazane, ked jednu zapnem, aby sa zapla aj druha okamzite a ked vypnem, aby sa vypli naraz

Odpovědět