AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
deejaygeorge
Příspěvky: 7
Registrován: 05 čer 2009 18:54

AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od deejaygeorge » 05 čer 2009 19:00

Zdravím všechny, mám takový malý problem nemohu rozbehnout naraz v NI Traktor pro/3.4 MIDI controlery American Audio Radius 1000(ve virtual DJ vše v pohodě). jeden je vpohode (například MIDI chanel 1 ), ale jakmile chci i druhy (Např MIDI CH 8 ) nastane problem, ze traktor nehlasi zadne MIDI reakce. . nevím jestli třeba nemusí byt u MIDI setupu dva, ale netuším jak je tam dostat. Má někdo zkušenosti?
2CD AARadius1000(midi)/ReloopRMX40USB/StantonDaScratch/TrPRO/PHXNumark

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 17 čer 2009 18:44

tak to asi budu řešit taky. Potřeboval bych sehnat Maper na Traktora a oficiální sztranky mě nějak nejedou. Asi mají problém. Prostě se to nezobrazí.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od Azu » 17 čer 2009 19:06

Co máš za operační systém? Ve Windows XP by to mělo fachat v pohodě, ve Vistách s Trkatorem nefachaj žádné dva takto stejné kontroléry současně (AA Radius, Denon DN-S1200, 3700, Pioneer CDJ-400, ...) musí se to řešit trochu komplikovaně dle tohoto návodu:
http://www.denondjforums.com/viewtopic. ... 2&p=105044

Pokud Traktor v Setupu vidí oba dva Radiuse každého na jiném kanále, tak pak je tov pohodě a je potřeba je oba současně namapovat a každému zvolit v otm mapování příslušný kanál na kterém pracuje.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 17 čer 2009 19:34

tak to bude super maturita. :(
v pátek si tak akorád vzít dovolenou. Škoda že na to neni mapar.
Jestli to v pátek nerozchodím, tak se odstřelím.
Ale jestli ten postum je tak jak poslal Azu, tak snad to nějak dám dohromady. Mám na to dva dny. A já myslel,že se to nainstaluje jak BCD 3000 a hotovo. To bude tada veliké :lol:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od Azu » 17 čer 2009 19:40

to je pomalu jednoduší si do počítače nainstalovat ještě i windows xp
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 17 čer 2009 20:28

Xp mam nainstalovane. To je v pohode. Jen se trochu bojim toho nastavovani. Nikdy sem to nedelal. V sobotu mam akci tsk se trochu bojim jestli to rozchodim. Zitra chci objednavat ty AA 2000 tak to bude fakt maturita.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od Azu » 17 čer 2009 20:34

Kdo se bojí nesmí používat moderní techniku :-)
Není se čeho bát , nemáš tam co zkazit, takže to chce zkoušet a zkoušet, nic na tom není, stačí stisknout tlačítko ADD, zvolit funkce kterou chceš přidat, pak tlačítko LEARN a hejbnout tím ovládacím prvkem na přehrávači, ještě pak zvolit pro který deck to má platit a číslo kanálu a takto pokračovat dál a dál.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

deejaygeorge
Příspěvky: 7
Registrován: 05 čer 2009 18:54

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od deejaygeorge » 18 čer 2009 10:21

No jo.. tak díííky za cenou radu.. namapovaní to je pohoda, ale řesil jsem ty 2kontrolery.. a ano mám visty..:-( takže asi tak...

pro to ho kdo chtěl ten MAPING tak z AA jsem stahl toto http://www.edisk.cz/stahni/94775/map_ra ... .23KB.html musis nastavit u jednoho Radiuse at bere kanaly 1-8 a u druhého 9-16 (je to tam jak je JOG sensitivyti apod..) ale maping jsem netestoval...jelikož mám ty oné visty
2CD AARadius1000(midi)/ReloopRMX40USB/StantonDaScratch/TrPRO/PHXNumark

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od Azu » 18 čer 2009 10:27

Pokud máš visty, tak je skoro lepší nainstalovat do počítače ještě i woknaXP jako viruální PC
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

deejaygeorge
Příspěvky: 7
Registrován: 05 čer 2009 18:54

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od deejaygeorge » 18 čer 2009 10:42

mno ale kdyz bych to udělal podle tech denonu tak by to teoreticky fungovat mělo ne? testnu a uvidim:)
2CD AARadius1000(midi)/ReloopRMX40USB/StantonDaScratch/TrPRO/PHXNumark

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 18 čer 2009 11:48

díky za maper. Zkusím jestli to povalí.

deejaygeorge
Příspěvky: 7
Registrován: 05 čer 2009 18:54

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od deejaygeorge » 18 čer 2009 19:37

už mi to fičí na vistach.. i ten map se da...
2CD AARadius1000(midi)/ReloopRMX40USB/StantonDaScratch/TrPRO/PHXNumark

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 19 čer 2009 19:00

Tak ja teda absolutne zadna packa. Sem z toho .... . Kdo mi pomuze a posle foto postup. Fakt moooc prosim

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od lukasbv » 24 čer 2009 21:09

Z internet sem stahnul kdejake navody a funguje to jen na 50%. Jeden namapuji, zadam deck A a v pohode. Druhy namapuji zadam deck B a on si stejne ovlada jen deck A. Pak sem zkousel postup na denon foru dle Azu a pise mi to tam trochu neco jineho nez by melo. V traktoru se mi ukaze napis zvukove zarizeni USB, nemelo by tam byt napis Radius? Kde presne vybiram kanaly 1-8 atd. pro Radiuse?to Jog sensitivity sem nikde nenasel. Zacinam byt teda zoufalej. Je nekdo ochotny poradit asi vice polopate?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: AA Radius 1000 (v páru) + Traktor

Příspěvek od Azu » 25 čer 2009 00:10

Po pravdě bpokud to jde bych doporučil nainstalovat do počítače ještě wokna XP třeba přes VirtualPC, protože na těch Vistách je to poravdu pakárna. pod XP to funguje úplně v pohodě bez potíží a člověk si tím ušetří opravdu mnoho hodin nervů
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět