hrávám na obyč diskotékách na 2x CDJ 400 + 4 kanál mixu. Občas pincky používám jako midi kontrolery s VDJ 6. Spíš sem to používal když sem potřeboval na HDD najít rychle muziku. Nicméně teď sem si pořídil kaossilator pro ( z kterého si domíchávám perkuse, atd), a zjistil sem že se to líp používá když hraju přes soft, protože si na kaossilatoru potřebuju nastavit co nejpřesnější BPM aby to sedělo. No a i když je VDJ přes MIDI s CDJ 400 fajn, "půjčil" sem si na zkoušku TRaktor PRO. Ten se mi líbí o hodně víc, připadně mi že líp umí synchronizovat smyčky s již hrajícíma věcma, atd atd.
Problém je že se mi to během testů doma pokaždé cca po hodině (nevím jestli přesně na minutu), celý sekne. (a to takovým stylem že musím restartovat komp). Zkoušel sem vypínat wifi, vypínat jakou si tu blbost s hlídáním stavu baterie jak tady někteří radili, a i jsem to měl profil win přepnutý na optimalizace pro výkon (hnus, ale vyřešilo to lupnutí při načtení tracku). Nicméně pořád to padá.
Nemám noťas až takový dělo (Athlon 64 X2 TK 55 - 1.6 Ghz), ale na druhou stranu Vám některejm to beží i na netboocích s atomama, tak si myslím že v tom snad problém až tak není.
Zajímalo by mě jestli jste s tím někdo měl podobnej problém. Jestli to padá pro to že to mám "pučený" a je to nějak špatně cracklý nebo tak něco tak sem v klidu. Plánuju si traktora koupit. Ale nasralo by mě kdybych si koupil Traktora a zjistil že mi to dělá stejně.
S tím přichází další dilema, a to nová verze Traktoru

Absolutně zatím nejsem rozhodlej kterou verzi koupit. Určitě nepotřebuju Scratch. DVS do budoucna neplánuju. Ale měl sem takovou představu že bych třebas jednou chtěl hrát ze 4 decků. Buď dva ovládaný pinckama (a dva myšítkem) nebo dva ovládaný pinckama a dva nějakou konzolí, nebo mě taky napadlo že bych si mohl dokoupit další dva pincky, že bych používal na každej deck jeden CDJ (jestli to teda vůbec jde. I když je to dost drahý řešení, ale zas to má displej atd). Prostě nevím kterou cestou se vydat. Na jednu stranu si určo svoje CDJ 400 chci nechat, už je kvůli kompatibilitě s kolegama DJema na Akcích, na druhou stranu mě láká i nějaká malá konzolka na garden party, a na větší akci to spojit dohromady a hrát třebas z těch 4 decků.
Další věc je že v novým traktoru sou teď ty sample decky. Což si myslím že bude hodně super. A třebas bych ani nepotřeboval 4 decky ale stačily by mě 2 + sampler jak je to v Traktor DUO 2. Akorát sem nějak nepobral ten layout. Co sem četl na NI srovnání verzí tak tam psali že právě verze DUO 2 má 2 decky + ten sampler, a verze PRO má 4 decky z toho každej se dá přepnout na sampler. Tak z toho sem celkem jelen jak to pak teda funguje ve verzi DUO

Takže přemejšlím přemejlším, a furt sem z toho jalovej, že vlastně ani asi nevím co chci. Chci nějak šikovně doplnit stávající gear aby to k něčemu bylo dohromady a případně i samostatně každý zvlášť. Líbí se mi Kontrol S4, ale ten zas nefunguje jako mix, a ty CDJ 400 si fakt chci nechat. Možná bych byl ochotnej do budoucna oželit externí mix a používat ten v konzoli např u Denona 6000 (ale ten denon se mi vůbec nelibí), a celkově asi ty mixy u konzolí budou stát za h...
Sakryš, furt koumám, nedá mi to spát, a přitom vůbec netuším jakým směrem se vydat aby to k něčemu bylo a zároveň to nebylo zbytečně moc peněz. Počítám že z tohodle topicu budete asi taky dosti v pasti, takže budu rád za jakékoliv myšlenky co vás napadnou k dané problematice, případně pokud někdo třebas nepřemejšlel podobně a nějak to vyřešil nebo taky má v hlavě guláš