Windows 8 a dj soft

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
EVO

Windows 8 a dj soft

Příspěvek od EVO »

Ahoj lidi,

doposavaď jsem používal Win 7 a XP na svejch compech, nyní se rozhoduju protože budu mít k dispozici Windows 8 tak se chci zeptat, zda-li pod tímto novějším operačním systémem chodí Traktor, Virtual DJ, Serato apod, zkrátka jestli nejsou nějaké jakékoliv problémy s W8 při použití obecně dj softů.. Praktické zkušenosti, hlavně ty negativní? :)

Bobo69
Vybavení

Re: Windows 8 a dj soft

Příspěvek od Bobo69 »

Kašli na Win8...Měl jsem jej a Traktor s tím měl problém..A píšou o tom i na Pioneer foru...Dej si win 7..pošlu ti jeden script na kterej potukáš a ten ti automaticky vypne ve win 7 naprosto vše co muže sebemín brzdit kompl a budeš si chrochtat blahem.Když tak mi napiš SZ

EVO

Příspěvek od EVO »

Děkuju za info! Co se týče Win 7, tak tam jsem neměl sebemenší problém, dualcore Intel I3 na 2,5, 4GB RAM a nechovám se k systému jako dobytek, antivirák ani další věci nevypínám a nikdy jsem neměl problémy se záseky, padáním, pomalým načítáním apod, takže optimalizační scripty nepotřebuju, kdyby k tomu došlo, tak určitě vim jak compu pomoct ve výkonu a stabilitě :-) Každopádně díky za ochotu.

Co se týče novějších Win 8, tak já to právě slyšel, že s tím jsou problémy, právě proto se na to ptám.. Nerozumím právě proč se ty problémy objevujou, pokud vím, Traktor má právě W8 oficiálně podporovat přeci. Taky mě napadá, ve starých W 7 se dalo u aplikací zapnout něco v tom smyslu, že se mají spouštět jako ve starším systému (XP, 98..) Napadá mě, že jestli něco podobného funguje i u W8 (tj. zmáčknout něco v tom smyslu, že se aplikace má spouštět jako ve win 7 prostředí), že by to mohlo pomoct?

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

JEDINĚ TÍM SCRIPTEM POKUD JE NA WIN8 ..JÁ JEJ MÁM JEN NA WIN 7

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

neviem ako to ide s tým šmejdovým traktorom,ale serato scratch live s W8 nemá žiaden problém. Skúšané na lenovo y580 (intel quadcore i7 3610QM , 8GB ram, nvidia gtx660m), dokonca ani som ani nič neoptimalizoval, bežal antivir, wifi, torrent, jdownloader, skype,atď. Až na ten waveform,čo pojebali už vo w7. na xp ide najplynulejšie. Už od W7 zasekáva waveform, v osmičke ide trocha lepšie ale to môže byť tým, že SL na W7 som skúšal na dosť starom železe (intel T6400,3GB Ram, intel GMA 4500).

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

mám W8 už víc jak půl roku a Traktor mi na tom šlape jako hodinky :) Mám Lenovo U310, i7 IvyBridge 2,1Ghz, 4GB ram a za celo dobu jsem neměl s Traktorem problém. Jedniný co, tak vypínám wifi a antivir, pro jistotu. Ale jede i když to nevypnu
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

mám W8 už víc jak půl roku a Traktor mi na tom šlape jako hodinky :) Mám Lenovo U310, i7 IvyBridge 2,1Ghz, 4GB ram a za celo dobu jsem neměl s Traktorem problém. Jedniný co, tak vypínám wifi a antivir, pro jistotu. Ale jede i když to nevypnu
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Odpovědět