Vyšel Virtual DJ 8!

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Ludek

Vyšel Virtual DJ 8!

Příspěvek od Ludek »

Konečně, po více než dvou a půl letech čekání, vyšel Virtual DJ 8.... 8)
Jdu ho stáhnout, vyzkoušet a pak napíšu víc...

http://www.virtualdj.com/products/virtu ... sion8.html

edit: po cca půl hodině pokusů: no začíná to pěkně :D , místo zvuku se mi zatím z reprobeden ozývá pouze syčení a praskání, nikde nemůžu najít ten slibovaný time-line edit mode.... :roll: A vůbec i celkově se mi v tom těžko orientuje. Bude to chtít čas se s tím naučit a zvyknout si na to. Ještě že mi zatím pořád funguje nezávisle na tomto starý dobrý VDJ 7.4.1. :?
edit2: tak už mi konečně jede zvuk jak má, místo toho syčení. Muselo se nastavit v preferences Wasapisharedmode na yes. 8)

edit3. Vypadá to, že to je spíš beta verze, než hotový program. Já osobně jsem tam našel už tři chyby - jeden crash, jednu nefunkčnost a jeden problém v zobrazování. Teď vydávají každý den minimálně jednu opravu nahlášených chyb . :)
Naposledy upravil(a) Ludek dne 12 kvě 2014 19:12, celkem upraveno 5 x.

lukoslaf

Re: Vyšel Virtual DJ 8!

Příspěvek od lukoslaf »

Aleluja!!! Sme sa nacakali... Uz ho stahujem, uvidime co zo seba vypluje po tolkych rokoch cakania...
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

EVO

Příspěvek od EVO »

Neuvěřitelný! tak jsem na něj zvědavej teda.. Celkem mě zajímá, jestli bude podporovat VSTi pluginy? Páč jsem tam viděl, na nějakých screenshotech, pár instrumentů, zřejmě interních, jako je kick, hi-hat, snare apod, tak by mě zajímalo jestli jsou tam napevno jen ty nainstalovaný nebo se to dá doplnit něčim dalším, např. právě přes VSTi :?: :idea:

PartyDj Tomi

Příspěvek od PartyDj Tomi »

Zdravím všechny, tak jsme se dočkali a myslím si, že až skončí ta anabáze s opravama a vypustěj nějakou prozatím hotovou verzi, tak to bude pecka.
Už nějakou tu chvilku si s tím hraju, ale jsou tam určité mouchy a nevím jestli jsou na mojí straně nebo je to nedoladěné od nich.
Předesílám že ho provozuji s DDJ-SX s nejnovějším Firmware.
Třeba Master v programu nereaguje graficky, ale zvukově ano. V Roll modu se mi nerozsvěcují Pady, ale zvukově to funguje. A další drobnosti...
Nevím jaký Mapping bych měl použít - mám stažený Mapping přímo z VDJ stránek, ale v návodu se píše, že mám mít SX přepnutý do Serato mode nikoliv do Other Dj software! Tak jsem z toho drobet jelen.
A ještě co neumím vyřešit při každém načtení nového Tracku mi to automaticky srovná BPM s tím, který hraje zkoušel jsem v nastavení zakázat, ale bez úspěchu. Jediné co na to platí je stisknout zároveň Shift+Sync na straně kam chci načíst další Track a pak se BPM nesrovná(a tak pořád dokola).
Všeobecně mě to řekněme Options menu u VDJ 7 přišlo přehlednější.
Zkuste pokud někdo víte poradit, jak to máte celé nastaveno včetně Driverů a vstupů a výstupů i Mappingu ať vím kde dělám chybu.
Jinak co se kvality zvuku týče, tak ta šla nahoru jednoznačně a skvělá funkce Zoomování pro naprosto přesné nastavení Hotcue je skvělá a samozřejmě je toho mnohem více.
V sobotu mám akci a přemýšlím jestli to odehrát radši ještě na VDJ 7 nebo to risknout s VDJ 8.
Každopádně děkuji za reakce a já jdu laborovat dál.
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Rozhodně doporučuji ještě nějakou dobu hrát s VDJ 7.4.1, než vypustí konečnou verzi, toto je pořád ještě beta. Já jsem si to zatím ani do svého DJ notebooku nenainstaloval, jenom se s tím hraju na domácím PC. A tak to ještě pár týdnů určitě bude.

Srovnávání BPM mi to dělalo také samo, ale po nastavení parametru AutoBPMMatch na "no" to přestalo.

lukoslaf

Příspěvek od lukoslaf »

Tak u mna dostava 10/10 !
Po zvukovej stranke nemam slov, jednoducho nadhera.
Prepojenie s ddj-ergo bez absolutnych problemov, v nastaveniach som len klikol na zvukovku od pio a hotovo.
Vsetky tlacitka funguju a reaguju ako maju, BPM taktiez bez problemov.
Graficke zobrazenie (a celkovo) tracku mi tiez vyhovuje, rozhodne krok vpred.
Filtre... krasa, dlho som nepocul nieco tak ciste, a to nemam shenny/pio sluchadla...
Padol mi iba raz, pri phasery ale to mi robilo aj na 7.4.1 takze to povazujem za chubu efektu nie softu.

Som zvedavy cim dalsim ma prekvapi, verim ze toho bude este hodne, len nemam momentalne tolko casu :(

Tak verim ze sa Vam VDJ8 predsavilo v podonom teatralnom style ako mne, a podelite sa o svoje postrehy :palec+:

Vela stastych hodin pred pultom prajem :)
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

EVO

Příspěvek od EVO »

chlapi co říkáte na nový efekty, prý už to zní líp než dřív ale zajímalo by mě jestli je to srovnatelný např. s traktor effektama, ty přeci jenom doposavaď měli bezkonkurenční zvuk;-)

Odpovědět