Vypaleni TIME CODE CD ?

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
lexxx

Vypaleni TIME CODE CD ?

Příspěvek od lexxx »

Cau,

jestli to tu uz nekde je tak sorry, ale ja jsem to nenasel...

Koupil jsem si ted Externi zvukovku a chci propojit CDJs 1000 s VDJ na laptopu

Potrebuju si vypalit Time Code CD, je to takovej MP3 soubor, a pisou, ze to mas vypalit jako audio cd.

Jak to mam udelat? To nebude vadit, kdyz to prevedu na WAV, a pak vypalim?

Uz jsem to zkousel vypalit tak, ze jsem palil audio cd s tim, ze jsem tam proste prdnul ten soubor v mp3 v nadeji, ze se to samo prevede, ale asi to nefunguje...

CD se vypalilo v poradku, zadna chyba, ale kdyz ho dam zpet do mechaniky, tak to nereaguje, jako kdyby tam nebylo nic...

Nevite jak na vypaleni TC CD pro VDJ?

Diky
nejsem lexxx, JSEM WOOFER https://soundcloud.com/woofer

Ludek

Re: Vypaleni TIME CODE CD ?

Příspěvek od Ludek »

Vypal to stejně jako když si vypaluješ CD s muzikou. Prostě jako audio CD. Každý vypalovací program tam tu volbu audio CD má. Klidně to můžeš převést i na wav, ale vypalovací program si musí umět poradit i s MP3.

Avender

Příspěvek od Avender »

Pokial vypalujes audio cd tak ti akykolvek audio subor prekonvertuje na ".cda" (nie .wav) Takze vypalil si to spravne. Mozno je chyba v zapojeni CDJs, zvukovky alebo v nastaveni zvukovky, VDJ atd. Taktiez je nutne spravit kalibraciu TC CD vo VDJ. Najidealnejsie je spustit "install wizard" vo VDJ (pokial ho ma) a krok po kroku nastavit najzakladnejsie parametre programu. Pokial sa vyskitne nejaka chyba tak aspon vies kde priblizne.
V pripade ze problem je naozaj v TC CD tak skus stiahnut tzv. obraz CD na ktorom je "time code" (obraz CD ma najcastejsie koncovku .ISO). Otvor ho cez program na vypalovanie a vypal. Stahovat TC vo formate mp3 mi pride ako nevhodne riesenie. ISO by malo byt vytvorene priamo z originalneho TC CD.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

lexxx

Příspěvek od lexxx »

Diky za nazory, jeste se s tim porad peru, neni moc cas to hodiny zkouset a porad nic :)
nejsem lexxx, JSEM WOOFER https://soundcloud.com/woofer

Odpovědět