Cau,
jestli to tu uz nekde je tak sorry, ale ja jsem to nenasel...
Koupil jsem si ted Externi zvukovku a chci propojit CDJs 1000 s VDJ na laptopu
Potrebuju si vypalit Time Code CD, je to takovej MP3 soubor, a pisou, ze to mas vypalit jako audio cd.
Jak to mam udelat? To nebude vadit, kdyz to prevedu na WAV, a pak vypalim?
Uz jsem to zkousel vypalit tak, ze jsem palil audio cd s tim, ze jsem tam proste prdnul ten soubor v mp3 v nadeji, ze se to samo prevede, ale asi to nefunguje...
CD se vypalilo v poradku, zadna chyba, ale kdyz ho dam zpet do mechaniky, tak to nereaguje, jako kdyby tam nebylo nic...
Nevite jak na vypaleni TC CD pro VDJ?
Diky
Vypaleni TIME CODE CD ?
Vypaleni TIME CODE CD ?
nejsem lexxx, JSEM WOOFER https://soundcloud.com/woofer
Re: Vypaleni TIME CODE CD ?
Vypal to stejně jako když si vypaluješ CD s muzikou. Prostě jako audio CD. Každý vypalovací program tam tu volbu audio CD má. Klidně to můžeš převést i na wav, ale vypalovací program si musí umět poradit i s MP3.
Pokial vypalujes audio cd tak ti akykolvek audio subor prekonvertuje na ".cda" (nie .wav) Takze vypalil si to spravne. Mozno je chyba v zapojeni CDJs, zvukovky alebo v nastaveni zvukovky, VDJ atd. Taktiez je nutne spravit kalibraciu TC CD vo VDJ. Najidealnejsie je spustit "install wizard" vo VDJ (pokial ho ma) a krok po kroku nastavit najzakladnejsie parametre programu. Pokial sa vyskitne nejaka chyba tak aspon vies kde priblizne.
V pripade ze problem je naozaj v TC CD tak skus stiahnut tzv. obraz CD na ktorom je "time code" (obraz CD ma najcastejsie koncovku .ISO). Otvor ho cez program na vypalovanie a vypal. Stahovat TC vo formate mp3 mi pride ako nevhodne riesenie. ISO by malo byt vytvorene priamo z originalneho TC CD.
V pripade ze problem je naozaj v TC CD tak skus stiahnut tzv. obraz CD na ktorom je "time code" (obraz CD ma najcastejsie koncovku .ISO). Otvor ho cez program na vypalovanie a vypal. Stahovat TC vo formate mp3 mi pride ako nevhodne riesenie. ISO by malo byt vytvorene priamo z originalneho TC CD.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Diky za nazory, jeste se s tim porad peru, neni moc cas to hodiny zkouset a porad nic 

nejsem lexxx, JSEM WOOFER https://soundcloud.com/woofer