VirtualDJ 8 kde koupit licensi ??

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Rendi23

VirtualDJ 8 kde koupit licensi ??

Příspěvek od Rendi23 »

Ahoj dlouho jsem hledal jestli se nedá koupit software třeba na splátky v české obchodě bohužel jsem nic nenašel jen na stránkách virtual dj se dá koupit pomocí intenetového bankovnictví v tom bych problém neviděl chtěl bych si trochu porovnat ceny zatím díky.

software vychází na nějakejch 7500Kč po slevě za licensi VDJ Le Zajimali by mě ceny v českém obchodu..
Numark Mixtrack Quad Sw Traktor Scratch Pro 2 a VirtualDj Le.
Denon DJ MC7000 Sw Serato Dj .

Ludek

Re: VirtualDJ 8 kde koupit licensi ??

Příspěvek od Ludek »

Virtual DJ nikde jinde oficiálně nekoupíš. Prodává se pouze na jejich webových stránkách.
Dobré je, že pokud si ho jednou koupíš, máš všechny budoucí verze VDJ navždy zdarma. Já jsem si koupil před deseti lety VDJ 3.1 - od té doby stojí dvojnásobek a umí desetkrát víc věcí, ale pořád mám platnou licenci i na nejnovější VDJ 8. 8)

Rendi23

Příspěvek od Rendi23 »

To se mi na tom líbí že license platí ke všem budoucím verzím akorát že ty jsi to koupil o dvojnásobek levnějí. Tak trochu jsem prohledal na netu a zkusil najít v eshopu a našel jsem toto http://shop.instaluj.cz/virtual-dj?zdroj=zbozi akorát by mě zajímalo jestli je to full počítám že za 9400Kč to budemít už plnou licensi. Divné je to že na stránkach VDJ je za stejnou cenu i po slevě. Kdybych věděl že mě tohle všechno bude stát tolik peněz upustil bych od djingu.

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Znovu opakuji, že Virtual DJ se dá koupit oficiálně pouze na stránce virtualdj.com, případně jako LE verze s nějakým kontrolerem. Tady ten e-shop není žádný distributor, ale pokud si to u nich objednáš, koupí to oni u virtual DJ, přírazí si k tomu nějaké peníze navíc a pak to přeprodají tobě. A 9400,- Kč je už fakt moc. Přímo na stránkách VDj to koupíš levněji. Stojí to tam 304 EUR včetně daně a to je nějakých 8400,- Kč. Navíc pokud máš už VDJ LE, tak dostaneš slevu.
Ber to tak, že nákup Virtual DJ je investice, která se ti za pár akcí zaplatí a pak už bude navždy jenom vydělávat, protože ta licence je časově neomezená.

Rendi23

Příspěvek od Rendi23 »

Aha tak to je užitečná informace je ale divný že i po slevě za VirtualDJ Le se mi na stránce vygenerovala stejná častka a to konkrétně ta kterou jsem uvedl 9400 i s tou slevou . Mám licensi VirtualDj Le a je mi docela divný že ta cena je dost přehnaná a ta sleva mohu říct není zase tak závratná. Chtěl jsem se ještě zeptat jestli by mi nestačila license pouze ke kontroleru který mám.

Ludek

Příspěvek od Ludek »

No jestli ti bude stačit ta licence VDJ LE co už máš, to musíš vědět sám. Má to o něco míň funkcí, ale hrát se z toho jistě dá. :-)

edit. jo ty jsi myslel asi tu VirtualDJ 8 PLUS "Controller" licenci. Tak pokud neplánuješ v budoucnu měnit kontroler, tak by ti mohla stačit. Tady máš porovnání:
http://www.virtualdj.com/products/virtu ... rison.html
Ale píšou tam, že s touto licencí nemůžeš hrát za peníze a vydělávat si tak. :-)

Rendi23

Příspěvek od Rendi23 »

Samozřejmě jsem myslel VirtualDj Plus Controler ano ale jesli budu hrát na stejném kontroleru to říct nemohu myslím že by se mi akorát každý vysmál :D do budoucna jsi chci pořídit lepší mašinu v řádu tisíc ale nemyslím si že bych nezahrál i na tom co mám. Do budoucna bych chtěl provozovat i nějaké ty vídělečné akcičky tak že je to asi tak vše co jsem chtěl vědět díky moc za dobré tipy. Nezbívá již nic jíného než koupí tohoto sw před několika lety VirtualDj nestál ani za nic ale koukal jsem na program po několika letech a opravdu se dost změnilo líbí se mi taky barevné provedení který s mím kontrolerem parádně ladí myslím že koupí tohoto sowtwaru stojí za to. VIRTUAL DJ nabízí 10 minut hraní na vyzkoušení a opravdu to je pecka.

Ondra99

Příspěvek od Ondra99 »

Ludek píše:Virtual DJ nikde jinde oficiálně nekoupíš. Prodává se pouze na jejich webových stránkách.
Dobré je, že pokud si ho jednou koupíš, máš všechny budoucí verze VDJ navždy zdarma. Já jsem si koupil před deseti lety VDJ 3.1 - od té doby stojí dvojnásobek a umí desetkrát víc věcí, ale pořád mám platnou licenci i na nejnovější VDJ 8. 8)

Zdravim... zakoupil jsem licenci na VD8. vse zaplaceno.. jak dlouho trva nez licence dojde? Popripadnekam... mail nebo schranka... diky za odpoved..

Odpovědět