Virtual DJ - problem vyhladavania skladieb cez vdj
Virtual DJ - problem vyhladavania skladieb cez vdj
ahojte kto mi pomoze????
mam problem pri vyhladavani skladieb cez VDj. nechce mi zobrazit vsetky skladby pri zadavani mena ci nazvu skladby, a aj ked najde tak mi niechce niekedy nacitat skladbu, a pri tom ked hu najdem klasicky v priecinku a tak to presuniem na daktory deck tak hu nacita bez problemou. Tak kde mozem mat problem
pomozte mi prosim
mam problem pri vyhladavani skladieb cez VDj. nechce mi zobrazit vsetky skladby pri zadavani mena ci nazvu skladby, a aj ked najde tak mi niechce niekedy nacitat skladbu, a pri tom ked hu najdem klasicky v priecinku a tak to presuniem na daktory deck tak hu nacita bez problemou. Tak kde mozem mat problem
pomozte mi prosim
Re: Virtual DJ - problem vyhladavania skladieb cez vdj
pokud to dobře chápu: musíš si ve vdj nejdřiv najit tu složku kde ty songy máš. Pak by to už mělo jit. V nejhoršim skus asi přeinstalolat.
Vlevo v Browseru klikni pravým tlačítkem myši na složku, ve které máš všechny MP3 a dej Add to search DB.
Potom v settings -> browser -> database vyber disk, na kterém je ta složka s MP3 a dej postupně Check, Clean, Fix.
A pokud klikneš pravým v browseru na ten řádek, kde je Artist, Title, Lenght atd..., tak si ověř, že máš Artist a Title zaškrtnuté pro vyhledávání.
Potom v settings -> browser -> database vyber disk, na kterém je ta složka s MP3 a dej postupně Check, Clean, Fix.
A pokud klikneš pravým v browseru na ten řádek, kde je Artist, Title, Lenght atd..., tak si ověř, že máš Artist a Title zaškrtnuté pro vyhledávání.
Čau chlapi. Mám VDJ 7 a chtěl bych se zeptat ohledně vyhledávání mp3 - browser. Jednoduchý dotaz - mám cca 30 000 mp3 na disku a zajímá mně, jestli je jedno, zda je mám v jedné složce nebo je lepší je rozházet do složek třeba po 1 000. Jedná se mi o rychlost načtení těchto mp3 třeba po restartu VDJ a podobně. Nevím jak VDJ indexuje nebo co vlastně dělá.
A druhá věc - zatím to musím vždy po restartu PC a VDJ udělat tak, že po přidání nových mp3 vždy použiju v browseru CHECK - CLEAN - FIX a pak musím ještě ručně každou složku v okně VDJ otevřít aby došlo k vyhledání nových mp3. Ikdyž mám v browseru zatrženo - ADD to search DB automat.... Nejde to nějak zautomatizovat po spuštění VDJ ?
Díkes za info !
A druhá věc - zatím to musím vždy po restartu PC a VDJ udělat tak, že po přidání nových mp3 vždy použiju v browseru CHECK - CLEAN - FIX a pak musím ještě ručně každou složku v okně VDJ otevřít aby došlo k vyhledání nových mp3. Ikdyž mám v browseru zatrženo - ADD to search DB automat.... Nejde to nějak zautomatizovat po spuštění VDJ ?
Díkes za info !
Záleží, jestli máš u tracky analyzované na BPM

Pokud jo mělo by to načítat rychleji, ale myslím že rozdělit je třeba podle stylu nebo podle sebe taky nebude na škodu. Taky záleží jak máš výkonný PC/Ntb (CPU, HDD/SSD).
Na druhou otázku ti neodpovím protože hraju buď rovnou ze složek nebo si dělám playlisty, vyhledávání nepoužívám.

Pokud jo mělo by to načítat rychleji, ale myslím že rozdělit je třeba podle stylu nebo podle sebe taky nebude na škodu. Taky záleží jak máš výkonný PC/Ntb (CPU, HDD/SSD).
Na druhou otázku ti neodpovím protože hraju buď rovnou ze složek nebo si dělám playlisty, vyhledávání nepoužívám.
Dikes. No ja mam pocit, ze to vyresi pouze vymena HDD za SSD...
Vyzkoušej rychlost disku tímhle:
Často pomůže i přeinstalace systému a PC/Ntb používat jen na mixování. Aby si ho nezatěžoval zbytečnostma.
Kód: Vybrat vše
https://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe
Tak max mam 107MBps, takze asi ok, ne?
Ahoj taky hodně pomužou ty složky načítaní je o mnoho rychlejší mluvím ze skušenosti
Ahoj správně jak je tady psané pokud nenačte všechny skladby tak ANALYZE BPM a jak se stane že najde skladbu a když ji chceš načíst na deck píše error je to jasné že když jsi analyzoval bpm a pak si začal třídit písničky ve složkách ale ne přes vdj tak si pamatuje kde byla při čteni bpm,věškere změny,smazat,přesunout jen ve vdj.