Zdravím pánové a dámy,
před nějakým časem jsem psal, když vyšla VDJ osmička, že nevím jestli ji mám nasadit do ostrého provozu. No chvilinku jsem váhal a asi pět akcí odehrál ještě na sedmičku. No ale kde že ty loňské sněhy jsou jedu Virtual dj 8 od Června všude a neměl jsem zatím jediný problém a velice mě baví ten nový zvuk resp. jeho síla a plnost. Další pozitivní věcí je jeho automatická detekce téměř jakéhokoli controléru a jeho následná funkčnost.
Máte někdo nějaké negativní poznatky?
Virtual Dj 8 Praxe
-
Virtual Dj 8 Praxe
Pioneer DDJ SX, Pioneer DDJ SR, Denon DN-MC 6000, Pioneer DDJ-SP1, 4x RCF ART 315A, dB Technologies 2x SUB 15 D 2x OPERA 915 DX
Re: Virtual Dj 8 Praxe
Já zatím jedu pořád na verzi 7.4.1 a 8 jsem si ještě do svého DJ-notebooku dát netroufl, zatím si s tím hraju jenom na domácím stolním PC. Je pravda, že ta osmička má super zvuk a hodně mě to láká, ale pořád ji ještě za pochodu dodělávají. Každých pár dní je tu nová verze s nějakýma opravama. A stejně to ještě není pořád ono. Mně například blbne dotykový pich-fader na OTUSu, který v 7 bez problémů funguje. Stejně tak budu muset překopat můj vlastní skin, který také v 8 zlobí. Verze 8 je navíc nekompatibilní s některými staršími pluginy - já používám třeba plugin pro program freestyler na světla a ten tam zatím nefunguje. Kromě toho v 8 ještě řada starších a zatím neopravených chyb a problémů, vždyť jenom VirtualDJ 8 bug-report Forum má už skoro 15.000 příspěvků a další stále přibývají.
Jednou určitě na VDJ 8 přejdu, ale jestli to bude za měsíc, nebo za půl roku, to fakt nevím.
Jednou určitě na VDJ 8 přejdu, ale jestli to bude za měsíc, nebo za půl roku, to fakt nevím.