Virtual dj 7 nastavení

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Ludek

Re: Virtual dj 7 nastavení

Příspěvek od Ludek »

Já má tři roky starý, levný a dnes už slabší notebook ( http://notebook.cz/clanky/predstaveni-n ... enovo-g530) s Win XP 32 bit a VDJ na něm jede perfektně s latencí 2 ms v ASIO i s externím kontrollérem v HID režimu.

silvermusic

Příspěvek od silvermusic »

Ok a aké minimálne parametre notebooku treba,aby to hralo tak ako má.Dík

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Každý notebook minimálně s dvoujádrovým Intel procesorem a 3 GB RAM (co je dneska už snad každý) bude na VDJ stačit, pokud budeš mixovat pouze audio. Můj notebook se při hraní a mixování audia většinou fláká na 2 až 3 procenta výkonu procesoru. K mixování videa by to chtělo asi něco výkonnějšího.

djme

Příspěvek od djme »

Zdravim chlapi,

muzete mi prosimvas nekdo poradit prosel sem tady cely forum i virtual dj forum a porad nemuzu najit odpoved na muj problem ...

mam doma Behringer DJX700 a podarilo se mi ho spojit s VDJ tak ze kdyz necim pohnu na mixaku tak to i slysim ale kdyz dam recording tak se to nenahraje, docetl jsem se na forech VDJ ze musim koupit kable a dat ho do REC nb RECORD a do kompu do input vystupu a melo by to asi jit ...tzn že moje otazky sou ..

jakej kabel je to presne ? input vystup na zvukovce snad mam nb jestli je lepsi koupit tu externi zkukovku do usb ? a co presne nastavit ve VDJ aby to fungovalo ?

nebo jeste jinak se zeptat docilim toho tak aby to fungovalo treba jako numark mixtrack pro, ktery je s tim kompatibilni ??

moooc diky predem za nejaky rady ...

David D.

Příspěvek od David D. »

Dobrý den, mohu přítomné poprosit o radu. Mám dva problémy s kterými si nevím rady.
Nedaří se mě nastavení odposlechu do sluchátek CUE. Používám kanál 1+2 pro virtual dj a 3+4 pro cd přehrávače. Tlačítko CUE je vždy aktivní (svítí) buď pro kanál 1 nebo 2.Nejde trvale vypnout jako tomu je u kanálu 3 a 4 pro cd přehrávače. (zmáčknu svítí zmáčknu zhasne) Vlastním kontroler DENON MC6000MK2+VD7. Na outputu mám nastaveno HEADPHONES při přepnutí na EXTERNAL MIX nejde do sluchátek nic.
Problém dva.
Při pokusu načíst mp3 z v vyhledávací lišty pro hledání interpreta,názvu atd. se skladba nenačte !. Virtual hlásí error !.
Pokud tu samou mp3 načtu ze složky klasicky vše funguje ok.
Předem všem děkuji za odpověď.

Odpovědět