Traktor Scratch Návod
Traktor Scratch Návod
Ahoj
Chtěl bych se vás zeptat jestli se dá někde na netu sehnat český návod na tento produkt.
Koupil jsem si ho přes prodejnu http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/zvu ... h-edu.html a by v balení jen anglický. A jelikož nemám zkušenosti s dj programama, tak to bude zřejmě u mě problém.
Případně jestli máte třeba český návod ve wordu či pdf, tak bych byl taky vděčný.
Díky
Chtěl bych se vás zeptat jestli se dá někde na netu sehnat český návod na tento produkt.
Koupil jsem si ho přes prodejnu http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/zvu ... h-edu.html a by v balení jen anglický. A jelikož nemám zkušenosti s dj programama, tak to bude zřejmě u mě problém.
Případně jestli máte třeba český návod ve wordu či pdf, tak bych byl taky vděčný.
Díky
Re: Traktor Scratch Návod
Zaptej se mě na co chceš, ale návod na to teda nemám. Asi to potřebuješ jen zapojit ne typuju?
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
POtřeboval bych poradit s nastavením latence a tak.
Zatím jsem ještě nic nezapojoval, pač mi ještě nedošel notebook.
Ale nějaké videa se zapojením jsem našel na youtube.
Zatím jsem ještě nic nezapojoval, pač mi ještě nedošel notebook.
Ale nějaké videa se zapojením jsem našel na youtube.
latence se přímo nastavuje v programu co k tomu máš Traktor. V setings to najdeš, píše ti to výslednej čas čím menší tím lepší, ale i náročnější na PC. Od nejnižší latence to vyzkoušej a když ti to nebude stíhat tak ubíráš až si najdeš to co ti povalí, kdyby PC náhodou nestíhal.
Potřeboval bych teď poradit se zvukem.
Vše mám nastavené spravně (podle mne), latanci atd. ale vysledný zvuk co jde z beden je špatný, jako by byl přepálený. Může to být i v nastavení zvuku v samotném počítači?
Nebo kde upravím zvuk aby byl čistý?
Díky
Vše mám nastavené spravně (podle mne), latanci atd. ale vysledný zvuk co jde z beden je špatný, jako by byl přepálený. Může to být i v nastavení zvuku v samotném počítači?
Nebo kde upravím zvuk aby byl čistý?
Díky
skus dát na mixáku "gain" do prostředka
No jedíné co funguje je to že v traktoru mám master na -90. (MŮŽE TO TAK BÝT)
ale když dám koreksi bass do prostřed tak až přespřílíž basuje
ale když dám koreksi bass do prostřed tak až přespřílíž basuje
Může to být celková hlasitost mixáku Master kterou si sniž, pak Gain hlasitost každýho kanálu, taky hlasitost zasilovače, hlasitost v traktoru a hlasitost vstupního zařízení v PC - nastavení zvuky a zvuková zařízení - upřesnit. Začal bych na mixáku a snižil bych master hlasitost z mixáku a podle toho si doladil gain každýho kanálu (pokud máš na mixu znázorněnou hlasitost graficky v těch sloupkách jak lítají nahoru a dolů :biggrin2: tak aby nebyla nikdy červená) pokud to tak máš, tak bych zkusil poladit halsitost vstupu v pc podle toho kam to máš píchlí (AUX nebo MIC to asi bude).
Lidi potreboval bych poradit na kolik dat gain aby to bylo zhruba stejny jako klasicka deska...jde mi o to abych na stagy nesachoval s gainem v traktoru
dik za odpoved...
jinak mam Traktor scratch,mk5,djm400....

jinak mam Traktor scratch,mk5,djm400....

jej:D každej track má trošku jinou hlasitost... to musíš prostě vyrovnat....
to je mi jasny to vyrovnam na mixu ne? na kolik to mas nastaveny ty v traktoru?+10db či 0db???
no podle mě je pro co nejlepší čistotu zvuku dávat vše na 0db ale jestli máš ten signál nějak moc slabej tak to zesil...
Nevíte prosím někdo jestli se dá hrát s timecode traktor scratch v traktor 3?
Jo díky
. Stejně je asi lepší hrát s vinily v Traktor Scratch, akorád je problém tady tenhle program stáhnout někde na netu. Takže se budu muset spokojit s Traktor 3
. Kdyby jste někdo věděl, kde se dá Traktor Scratch stáhnout, tak bych byl moc rád, díky.