Traktor Scratch Duo

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Azu

Re: Traktor Scratch Duo

Příspěvek od Azu »

Nikdo neví kdy nová verze bude, já odhaduji, že to nebude dříve než v dubnu protože to je termín veletrhu Musik Messe kde se vždy předvádí veškeré novinky. dříve evropské firmy novinky na trh nedávají. Tato slevová akce měla přinést vyprázdnění skladů před příchodem nové verze, jenže se jim to evidentně vymklo z rukou a vyprodalo se to mnohem dříve než čekali. Nyní je otázka co se vlastně stane, je docela možné, že nechají ještě pro velký zájem vyrobit určité množství těchto současných sad. Ví se, že přijde nějaký update Traktora, který bude obsahovat funkce, které má již Traktor S4, především tedy loop recorder a sampler. Tato aktualizace by měla být zdarma, ale jen pro majitele verzí PRO, pro verzi se DUO takovýto update neplánuje a nadále bude bez sampleru a těchto nových věcí. Dá se předpokládat, že na trh přijde zcela nová zvuková karta, která bude též součástí nového balení Traktor Scratch, protože asi před rokem NI poptával nové zaměstnance právě na vývoj nových zvukových karet a kontrolérů. Takže z těchto kusovitých informací se dá asi ledacos odvodit :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

electroSHOCK píše:no a je to v r!t!,dnes mi volali z notape ze uz je traktor celosvetovo vypredany,takze mam smolu.a 600€ za novy sa mi rozhodne dat nechce :evil:
To nemyslíš vážne... :? Ja to seriem, človek si chce aspoň čosi kúpiť na DJing a nakoniec z toho neni nič.

iceSee

Příspěvek od iceSee »

DJ Patrix píše:
electroSHOCK píše:no a je to v r!t!,dnes mi volali z notape ze uz je traktor celosvetovo vypredany,takze mam smolu.a 600€ za novy sa mi rozhodne dat nechce :evil:
To nemyslíš vážne... :? Ja to seriem, človek si chce aspoň čosi kúpiť na DJing a nakoniec z toho neni nič.
Tak jestli ted nutne nejaky DVS potrebujes, kup si Reloop Spin 2 za 3000kc. A novyho Traktora az bude pristi rok v distribuci.
soundcloud.com/stanleydevito

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

No ja som si neobjednal Scratch Pro, iba Pro. :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Nádej zomiera posledná...
Available again from November 29th, 2010, in Europe, Africa, Asia, Oceanica (Orders are still accepted).
V stredu mi príde z Notape :) ...

electroSHOCK

Příspěvek od electroSHOCK »

DJ Patrix píše:Nádej zomiera posledná...
Available again from November 29th, 2010, in Europe, Africa, Asia, Oceanica (Orders are still accepted).
V stredu mi príde z Notape :) ...
a to mas objednany len soft,alebo komplet scratch pro?je za polovicnu/akciovu cenu,alebo normalnu?
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Čisto len soft. Je to za akciovú cenu 99 eur.

konszpic

Příspěvek od konszpic »

taky využíváš té akce 50% levnější - uvažuju taky o koupení toho Traktor Pro za 99 - ale!?!

uvažoval sme že licence je platná na 2 PC - na jak dlouho je možnost než se to nainstaluje?? Příklad - mám teď notebook určený pro hraní jenom a tam bych dal první licenci na traktor pro .. druhou bych nikam neinstaloval (zatím) - po koupi nového notebooku (asi příští rok po prázdninách) by bylo ještě možné nainstalovat na ten nový notebook tu druhou licenci???

Moc pomůžete ! DÍK

Azu

Příspěvek od Azu »

Licenci máš jen jednu a máš právo to nainstalovat na dva PC na kterých to budeš používat a je jedno kdy a na jaké si to nainstaluješ

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Čili pokud bych koupil ten jejich "download" za 99 éček tak mám jednu licenci na jeden "NI účet" nebo jak to mají řešený a je jedno kdy nainstaluju a kam, ale možu jen 2x a pak nic - např. dám na notebook, za rok a půl kůpím nový tak na ten nový nainstaluju pořád ten stejný produkt a budu ho mět oficiálně jo? pokud předtím třeba nepřeinstaluju Traktora na tom starém notebooku ??

djmiko

Příspěvek od djmiko »

mam taky dotaz
nainstalujem traktor na dva pocitace PC1 a PC2, po nejakej dobe budem chciet odinstalovat traktor z PC2 a nainstalovatho na novy PC3.
bude sa to dat spravit ? ak ano, tak ako ?
More Music, More Fun

Azu

Příspěvek od Azu »

To jsou dotazy to je neskutečný .... , co v tom hledáš za zádrhele? Normálně si zvolíš odinstalovat program z počítače, co je na tom nepochopitelného. Klidně si to nainstaluj na 30 počítačů, nic ti v tom nebrání (krom morálního hlediska kdy je na kusu papíru uvedeno, že jej máš používat max. na 2 počítačích současně)

mAtSoNicS

Příspěvek od mAtSoNicS »

chcem sa spytat, pri Traktore Scratch Duo sa daju dokupit efekty? alebo nejakym inym sposobom pridat? :mrgreen: diky

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Nedajú a nie je žiadny spôsob. A dostupný je len chained effect mode.

Odpovědět