Traktor scratch duo, problem s kalibrací
Traktor scratch duo, problem s kalibrací
Ahoj, nedávno jsem si koupil Traktor scratch duo, bohužel ale z druhé ruky a mám dva problémy, první je že ačkoli mám registrační kód na Traktor tak jej nemůžu použít ( původní majitel ho má registrovaný nejspíš na svůj mejl) a zajímalo by mě zda se to dá vyřešit..? Další věc je že když to všechno zapojím a vložím CD do přehrávače tak mi to napíše (unkown disc, calibration failed). a když to zkusím přes gramec tak se mi zobrazí nepravidelná sinusoida a prostě to nenakalibruje. Je někdo ochotný poradit? Díky moc
Re: Traktor scratch duo, problem s kalibrací
Software odregistrovat lze, stačí na to vyplnit formulář na jejich stránkách, dával sem na to tady zrovna odkaz před pár dny, tak to někde pohledej.
Co se týče druhého problému, tak příčin může být několik, ale hlavní je jakou verzi Traktoru použiješ a hlavně s jakým registračním kódem ji aktivuješ, protože poslední verze nepracuje s těmi starými timecody, protože od poslední verze jsou již nové navzájem nekompatibilní, pouze v případě, že použiješ k aktivaci registrační číslo produktu který byl koupen dříve než v listopadu, tak v programu fungují ty staré verze timecodů.
Na zvukovce se volí jestli používáš CD nebo vinyl a pak Traktoru to chce doladit sílu vstupního signálu
Co se týče druhého problému, tak příčin může být několik, ale hlavní je jakou verzi Traktoru použiješ a hlavně s jakým registračním kódem ji aktivuješ, protože poslední verze nepracuje s těmi starými timecody, protože od poslední verze jsou již nové navzájem nekompatibilní, pouze v případě, že použiješ k aktivaci registrační číslo produktu který byl koupen dříve než v listopadu, tak v programu fungují ty staré verze timecodů.
Na zvukovce se volí jestli používáš CD nebo vinyl a pak Traktoru to chce doladit sílu vstupního signálu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky