Traktor scratch DUO na LINUXI

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Brumla

Traktor scratch DUO na LINUXI

Příspěvek od Brumla »

Zdravim , mam menší problem , potreboval bych rozchodit traktor scratch duo na linuxi . Je to možne na tem vúbec rozchodit ?

hoolifan

Re: Traktor scratch DUO na LINUXI

Příspěvek od hoolifan »

co ja vim, tak linux zvlada jen par dj softu a traktor anij vdj mezi nima nejsou..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Brumla

Příspěvek od Brumla »

takže sa oplatí radšik zainvestovat do MACku

atlon

Příspěvek od atlon »

nebolo, nie je a ani nebude, odpoved priamo od nich z NI : nie je to pre nas zaujimava platforma (linux) :wink:
moznost sice su ako to tam dostat a spustit, ale kto vie aka je tam potom spolahlivost :wink:

apin

Příspěvek od apin »

Pro linux doporučuji program Xwax, který Traktor a podobné balasty z BSoD platformy mnohonásobně převyšuje jak cenou (zdarma), tak i kvalitou a spolehlivostí ;)
lightnite.cz

atlon

Příspěvek od atlon »

apin píše:Pro linux doporučuji program Xwax, který Traktor a podobné balasty z BSoD platformy mnohonásobně převyšuje jak cenou (zdarma), tak i kvalitou a spolehlivostí ;)
uved priklady v COM tento soft prevysuje Traktor a podobne

Avender

Příspěvek od Avender »

Na linuxe bezi aj Mixvibes Cross.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Když už něco na linux, tak Mixxx. Ale jak už zde bylo řečeno, tak žádné TOP DVS, ani další programy pod linux nejsou a ani pod WINE nejdou spustit ;-)

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

CrissC píše:Když už něco na linux, tak Mixxx. Ale jak už zde bylo řečeno, tak žádné TOP DVS, ani další programy pod linux nejsou a ani pod WINE nejdou spustit ;-)
pod ubuntu sa mi podarilo ako-tak rozbehnúť serato. ubuntu mi krásne rozpoznalo zvukovku,len wine mi stále vypisovalo hardware disconnected a nevedel som nastaviť aby používalo SL1ASIO.dll (niekde trebalo nastaviť "override dll" ale nepodarilo sa mi to) inak štart programu a celkovo to išlo oveľa svižnejšie ako na májkrošite len sa mi už s tým nechcelo babrať.
skúšal som aj cez virtualbox,no bolo to horšie ako natívna inštalácia xp-čka.

Brumla: ak máš na macbook, tak to určite neoľutuješ. je tam oveľa spoľahlivejší a lepšie zladený systém ako Win.

jediné čo nechápem prečo ani serato ani traktor nepodporujú linux,alebo by mohli uverejniť aspoň návod ako to rozbehnúť, myslím že každému by sa páčila možnosť výberu,nie každý je spokojný s win

CrissC

Příspěvek od CrissC »

protože ta platforma není tak rozšířená a je to spíš "geekovská" věc. Kdyby to šlo, tak bych to rozhodně vyzkoušel a pokud by to šlapalo líp jak na Winech, tak bych u toho zůstal.

Odpovědět