Traktor pro..

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
jalcin

Traktor pro..

Příspěvek od jalcin »

Prosim o pomoc s traktorem pro ..vse mam nakonfigurovane ale blbne mi zvuk kdyz mam savly naplno a stahnu vsechny potaky basy,visky ,stredy tak mi porad hraje do ven do repraku i ve sluchatkach to hraje nevite co stim??ouput mam phone 3/4 a master..1/2

atlon

Re: Traktor pro..

Příspěvek od atlon »

a s cim to pouzivas? s nejakou konzolou, ci len na pc bez pripojenia na konzolu ......aky mix mas nastaveny -interny ci externy , je tam toho dost co by si mal popisat aby ti niekto vedel poradit

jalcin

Příspěvek od jalcin »

Reloop mixage inference..a nastaveny interny i mapping jsem stahl a vse o.k akorad nevim co stim?,

jalcin

Příspěvek od jalcin »

2.0.1

atlon

Příspěvek od atlon »

ak sa nemylim, tak starsie traktory mali problem s kill efectom na externom zariadeni, to iste som mal aj na traktor kontrol s4 ( stiahol som na nom vsetky korekcie a stale to hralo von) pokial nevysla nova verzia, kde sa toto uz doriesilo s equalizerom Z ISO.
daj si najnovsiu verziu traktoru a malo by to byt v pohode.
Přílohy
nastavenie.jpg

jalcin

Příspěvek od jalcin »

jj diky ..zkusim ale problem mam ze mam notebook cpu 2.6 ghz a ram 1 gb system xp sp2 a nevim ci se to nebude sekat a jakou verzi doporucujes??

atlon

Příspěvek od atlon »

urcite najnovsiu, poslednu verziu, a doporucil by som zmenit aj notebook ;-)

atlon

Příspěvek od atlon »

alebo jednoducho si namapovat KILL na nejake klavesy , to je asi najjednoduchsie riesenie

jalcin

Příspěvek od jalcin »

no to je takove vewim ..ale mel jsem na zkousku i vdj 7.0.5 a ten byl o.k akorad mi blbla odesza kdyz jsem na mixu dal track a musel jsem pokazde upravoval gain vzdy mi na softveru to spadlo na polovicku a kdzy jsem zahybal na konzole s gain tak se to spravilo ..ale dela to pri kazdym tracku kdyz si ho chystam ...taky nechapu

Odpovědět