traktor pro

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
gottták
Příspěvky: 2
Registrován: 07 dub 2009 20:08

traktor pro

Příspěvek od gottták » 07 dub 2009 20:13

poradíte mi někdo prosím, jak nastavit Traktor Pro? Songy, playlist, brodcastin atd....zřejmě vše v nastavení, ale nějak to nechápu,l existuje někde nějaký manuál? Díky moc.

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: traktor pro

Příspěvek od honcka » 09 dub 2009 14:14

manual mas v pdf primo v adresari, kam si to instaloval (standartne Program Files/Native Instruments/Traktor/Documentation)
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 14 dub 2009 21:13

Dotaz na traktor pro:
Mam bcd 3000, namapoval jsem si ho excelentně na traktor PRO. Jediné co mi nejde jsou LED diody. Používám output příkazy, který se shodujou s těmi předepsanými pro BCD.
Ke koupi se teprve chystám, takže používám prozatím DEMO. Očekávám, že to dost možná bude i tím (out příkazy jsou možná omezeny) Chci znát váš názor na to, jestli to může být DEMEM, protože by mě štvalo, kdyby mi ve FULL nešly diody. Dík za tipy
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor pro

Příspěvek od Azu » 14 dub 2009 23:03

Demoverzí to není
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 14 dub 2009 23:12

zkusim to jeste projit, pripadne nekam postnu mapper. ale vazne jsem nenarazil na chybu. je to tam dost intuitivnì. no jeste to omrknu.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 19 dub 2009 16:47

Vyreseno. :ugeek2:
Stačilo v midi setup zapnout výstupní MIDI na BCD3000 (původně jsem si myslel, že traktoru stačí vstupní)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Space_man
Příspěvky: 8
Registrován: 24 bře 2009 16:57

Re: traktor pro

Příspěvek od Space_man » 12 črc 2009 18:34

Zdravim
mam dotaz na traktora, jak je to s nim ohledne mikrofonu na kontroleru Reloop Digital Jockey - Interface Edition ?
nekde jsem cet ze traktor neumi pracovat s mikrofonem??? ale nwm co je na tom pravdy.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: traktor pro

Příspěvek od Azu » 12 črc 2009 21:19

Umí i neumí. V plným Trkatoru, ne v LE verzi to jde udělat tak, že třeba deck C použiješ pro mikrofon, což nastavíš v nastavená kdy přiřadíš pro Input decku C vstup 1 a 2 na kontroléru (pokud máš verzi se zvukovkou) a pak v trkatoru tomu decku C nastavíš jako zdroj singálu externí zdroj.
Obrázek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: traktor pro

Příspěvek od dj-johny4 » 02 úno 2010 18:01

allen & heath xone: 3d + traktor pro (origo) - problem s mapovacími soubory

mám problem s přednastavenym mapováním, respektive mi nefunguje. Nevím čím to může být :( když to namapuju ručně tak to faká, ale některý věci se mi mapujou dost blbě, jako například potenciometry a jog kola.. našel jsem několik různých mapovacích souborů (.tsi) pro a&h3d který se mi dost líbili podle rozložení, ale bohůžel když jsem to importoval, tak na tlačítka mixu traktor vůbec nereagoval, přestože v "preferences > controller managers > mapping controls" se funkce přiřadili příslušným hodnotám..
řikám si jestli to třeba není tím, že mám v 3d nejnovější firmware... protože jak řikám, ruční namapování funguje bez problému, ale dělá mi problem mapování filtrů a browseru (neumim :mrgreen: )
ve vdj jsem zkoušel importovat různý mapování a to mi fungeje...

a ještě jeden malej dotaz, který zde na foru už byl vysvětlen ale nenašel jsem to v tom traktoru> když mi bpm ukazuje 65 místo 130, tak je tam tlačítko x2, ale kde :confused2: ?
díky za pomoc :wink:

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 02 úno 2010 19:18

ta krát dvojka (BPM) je v takovym rozbalovacim menu pod loopama. (pokud to nevidíš, trochu víc vpravo je malá šipka, ta ti rozbalí tu nabídku.
V tý nabídce dáš pak záložku grid. Tam je číselnej údaj BPM a vedle toho jsou x2 /2.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: traktor pro

Příspěvek od dj-johny4 » 03 úno 2010 08:23

díky Matis, našel jsem to:)


ale problem s mapováním stále nevyřešen, tak jestli má někdo nějakej nápad, at dá vědět.
Popřípadě, šlo by udělat downgrade na traktor3 ? protože v tom mi to mapování fungovalo (tam jsou myslim i jiný soubory než .tsi)

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: traktor pro

Příspěvek od dj-johny4 » 05 úno 2010 18:39

Nikdo nic?:)

Odpovědět