TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

Zdravim tunajsiu komunitu. Chcel by som poradit ohladom rucneho upravenia velkosti cue bodu. Ak vie niekto ako na to prosim o radu. Ani za božicka neviem ako to treba urobit.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od nema.dj »

Cue point je bod ..... aku velkost mas na mysli? .... nemylis si to s loop-om?
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

a vies, ze to moze by loop. ja tym vyrazom velmi nerozumiem. napr: velkost loopu ma 4 on sa mi urcuje automaticky, ale ja by som ho chcel rucne zmenit tu jeho velkost, aby zacinal presne odkial chcem ja aj koncil. neviem ci si rozumieme.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od nema.dj »

velkost loopu si vies navolit od 1/32 beatu až po 32 beatov .... a cely ten loop si vies posuvat potom tam kde pasuje .... ti su tie cisielka pod priebehom tracku :) .... popripade ak prezradis, ci frcis na mysi alebo nejakej konzole, tak sa moze debata rozvinut dalej
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

Ahoj, som rad, ze si sa ozval. Hrajem doma Traktor s4 mkII. Tak ako pises, mam napr 4 beat, ale ten uryvok napr nepredstavuje ideal a potreboval by som zaciatok posunut o par milisekund dopredu a koniec trebars trocha o nejaku milisekundu skratit. Aby ten vyrez bol idealny. Myslim, ze sa to da rucne, ale neviem na to prist.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od nema.dj »

mas tam tlacitka na loop, in a out .... zaciatok a koniec ..... tu ti asi fundovanejsie napovie ten, co tu konzolu ma
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

OK, dakujem za odpoved, ochotu.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od nema.dj »

:) ... presnost loopu ti velmi zavisi aj od vyladenia mriezky .... pokial ti nesedi, vies si ju doladit .... loop si vies potom posuvat cez shift+knob na velkost loopu .... aspon tak to je na X1mk2 a aj na Denon SC2000 .... treba len poskusat :)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

super diky moc :)

knoflikos
Příspěvky: 64
Registrován: 02 črc 2013 19:21

Re: TRAKTOR PRO - rucne nastavenie cue

Příspěvek od knoflikos »

Ahoj, este ma na teba jednu otazku. Mam taky problem, mam tracky hausove ale traktor mi neulozi key ani BPM. Ked track presuniem do deku analizuje mi ho, urci BPM aj key, ale pro opätovnom zapnuti traktoru mi tie decky neulozi a BPM mam 0.000 a nema ani key. A to som tracky zamkol. co s tym??? nevies nahodou?

Odpovědět