Traktor pro 2
-
Traktor pro 2
ahojte, nema niekto skusenosti s mznutim traktora? mam verziu 2.10. orig.pracuje na win 10 comp i 7 8gig ram, ked ho zapnem dlho sa nacitava a taktiez nastatavenie o pod. dlho som to nemal zapnute a teraz take cakajuce cudo. viete mi poradit?
Re: Traktor pro 2
hardwarem to nebude, máš nadprůměrné spec.
Dřív se to načítalo rychleji? Kde přesně je problém, ve startu aplikace? Jak dlouho to trvá?
Dřív se to načítalo rychleji? Kde přesně je problém, ve startu aplikace? Jak dlouho to trvá?
-
ahoj, uz od zaciatku mi to mrzne a vobec netusim preco. ked spustis propgram dlho trva kym ho nacita., ked kliknes na nastavenie aj cca 2 3 min. kym sa otvori okno a tak dalej.
na novo nainšalovaný alebo dávno nainštalovaný a nepoužíval si ho, používaš ho samostatne len v pc alebo s konzolou , poprípade nejakým mixom, playerom, gramcami .....
skúšal si na inom OS (win7) ?
skúšal si odinštalovať, vyčistiť registre a nainštalovať znovu?
skúšal si upgrade? ja mam 2.11.3 a ide v pohode aj ked len cisto na pc bez konzoli a podobne
skúšal si na inom OS (win7) ?
skúšal si odinštalovať, vyčistiť registre a nainštalovať znovu?
skúšal si upgrade? ja mam 2.11.3 a ide v pohode aj ked len cisto na pc bez konzoli a podobne
-
to vsetko som oskusal, aj bez konzoly, len na laptope, mam aj 2.11 ale nic, viem ze cca pol roka dozadu ziaden problem
Tzn. že jsi ho zkoušel znovu nainstalovat a stále je pomalý?
Napadá mě, od té doby, co ti fungoval bez problémů (tj. před půl rokem), došlo k nějaké změně v konfiguraci počítače? Instaloval jsi nějaké jiné programy? Nemáš jiný antivirus? Možná by stálo za to zkusit vrátit počítač do nějakého předchozího bodu obnovení, pokud máš nějaký vytvořený před tím cca půl rokem
Napadá mě, od té doby, co ti fungoval bez problémů (tj. před půl rokem), došlo k nějaké změně v konfiguraci počítače? Instaloval jsi nějaké jiné programy? Nemáš jiný antivirus? Možná by stálo za to zkusit vrátit počítač do nějakého předchozího bodu obnovení, pokud máš nějaký vytvořený před tím cca půl rokem
-
mna napadaju aktualizacie windovsu