Traktor Pro 2.6.1 Problém

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DjSima

Traktor Pro 2.6.1 Problém

Příspěvek od DjSima »

Čau mám takovej větší problém, s novou aktualizací Traktora Pro 2, dvakrát za akci mi tento soft spadnul s chybovou hláškou (Traktor Pro 2 přestal pracovat ) klasika... :) nikdy předťím se mi to nestalo až poté aktualizaci. Notebook vše stíhá v pohodě zatížení procesoru je cca 40%, tak by mě zajímalo čím by to mohlo být jestli se někdo s něčím podobným potkal... snad by mohla pomoct přeinstalace celého Traktora ne ? dižtak Díky za odpovědi :)
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10

Bobo69
Vybavení

Re: Traktor Pro 2.6.1 Problém

Příspěvek od Bobo69 »

Špatnej crack :biggrin2:

DjSima

Příspěvek od DjSima »

Tímto asi těžko bude software mám zakoupený a aktualizaci sem dělal normálně přes Service Center od NI.

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

zkusil bych klasiku...pročistit registry, vyčistit pc od bordelu, povypínat zbytečnosti, reinstal Traktora a v poslední řadě reinstal woken. Jinak downgrade na verzi která šlape. Mě ale 2.6.1 šlape bez problémů, takže si myslím, že to budeš mít někde v kompu
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

atlon

Příspěvek od atlon »

ono to bude asi noťasom, nie každá verzia šlape na určitom noťasi v pohode ako predchádzajúce verzie, ja som mal problém s 2.5.1 sa mi zdá, ale nie som si istý. pomohol downgrade na poslednú "funkčnú" verziu a počkať na ďalšiu, novšiu od 2.6.1

DjSima

Příspěvek od DjSima »

Jasný díky všem :) zkusím návrat na starší verzi a snad to bude v pohodě :)

Odpovědět