Traktor Pro 2.6.1 Fullscreen

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DJambo

Traktor Pro 2.6.1 Fullscreen

Příspěvek od DJambo »

Zdravím, mám problém s traktorem když není v režimu zobrazení fullscreen (ve fullscreen nemám nejmenší problém). Když mám traktor zmenšený a kliknu na příkaz pro zvětšení do fullscreen, tak se mi občas na pár ms sekne přehrávání. I spektrum v náhledech mi projíždí ne tak plynule jako ve fullscreen což by mohlo být že stejného důvodu. Výkonem PC to určitě nebude. Mám win7, intel i7, 8GbRAM, a Traktor i Systém mám nainstalovaný na miniSSD. Plánování procesoru mám nastavené na Služby na pozadí, takže nemám tušení kde co nastavit, co by mohlo problém vyřešit. Moc prosím o pomoc!!!!

DjMatisS

Re: Traktor Pro 2.6.1 Fullscreen

Příspěvek od DjMatisS »

vim že to bude znít blbě, ale nejlepší řešení je spustit traktor po startu ve fullscreen (v nastavení programu se to nastavuje i s rozlišením do kterého má traktor naběhnout) a vubec se nezatěžovat hraním mimo full screen. Mam pocit, že ve fullscreen pracuje traktor trochu lépe s grafickou kartou. A taky si zapni v nastavení podporu vícejádrových procerosů. A pokud máš wifi a bluetooth tak si je vypni.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DJambo

Příspěvek od DJambo »

Jj to všechno mám. Ale problém je že někdy potřebuju udělat něco ve winech najít track, nebo cokoliv jinýho. A když se mi to pak sekne uprostřed setu tak je to v řiti, jak říkám nestává se to často, ale nemůžu se na to spolehnout. Snad musí existovat nějaké řešení.

atlon

Příspěvek od atlon »

track hľadaj cez traktor, počas hrania nerieš nič iné na PC , jednoduché riešenie :wink:

konszpic

Příspěvek od konszpic »

gamebooster 3.exe pokud nepomůže nic z toho výše sepsaného :)

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

zaveď si velkou sbirku tracku v traktoru a vyhledavej dam podle názvu, obrázku, bpm, cokoliv. V dnešní době by se člověk neměl vubec snažit najít něco přes průzkumník. Naopak už jsem viděl i řešení, že si místo explorer,exe dáš po přihlášení do win spustit traktor. Ale to bylo v extrémních případech, kdy opravdu nepotřebuješ nic jiného než traktor

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

jo a to sekání způsobí přepnutí traktoru z fullscreen do okna. Není to uplně chyba, je to prostě očekávatelné chování. (ne každý počítač je stejný)

DJWojcek

Příspěvek od DJWojcek »

dělá to proto že když dáš fullscreen pc se přepne do nestandartního rozlišení - musíš to nastavit tak aby fullscreen kopíroval rozzlišení plochy...
2 - Každopádně zkus se podívat na latenci zvukovky to není možné aby se sekl zvuk......a další to dělá pomalej hadr v noteboocích to vím...
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

DJambo

Příspěvek od DJambo »

Tak není to jen kvůli hledání songů, prostě někdy něco potřebuju ve win. Buffer mam na 256 vzorků a latenci 7,6ms. No a songy nemam na SSD jako Traktor, ale na HDD(5400). Změnu plynulosti spektra při přepnutí jsem vyřešil a ještě jsem zvýšil FPS na 60Hz na gr.kartě aby to bylo co nejplynulejší. Jinak jsem upgradoval Traktor z 2.6.2 na 2.6.3 a hudba se mi zatím nesekla, tak doufám že už to bude v pořádku.

DJambo

Příspěvek od DJambo »

Teď mi ale waveform neprojíždí úplně plynule jako dřív. Sice už mi v okně i ve fullscreen projíždí stejně, ale ne úplně hladce. Jeden problém vyřešen, ale druhý nastal (může to být i upgradem na 2.6.3). Sakra. :( Každopádně zatím díky moc a kdyby někdo znal odpověď na můj další problém byl bych moc vděčný.

DJWojcek

Příspěvek od DJWojcek »

Latence 256 vzorku a 7,6 ms je dost málo!!!!Teda pokud máš nabušenou Asio zvukovku tak prosím ale standart je 512 / 11ms ....Mimochodem při použití plug*inu ASIO4ALL dost ulehčíš procáku (týká se pouze zvukovek bez ASIO)
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

atlon

Příspěvek od atlon »

aj tak nechápem že čo riešiš vo win počas hrania? keď hráš tak hráš a nemáš čo robiť iné na pc. ak chceš byť na twitteri alebo Fb, tak používaj smartfón :wink:

Odpovědět