Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
AC Dirty
Příspěvky: 17
Registrován: 15 led 2011 19:41

Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od AC Dirty » 19 kvě 2011 18:01

Ahoj,
stáhl jsem si Traktor Pro 2 a při nastavování zvukovky se vypne.
Když nastavím zvukovku, tak se Traktor sekne (nemůžu nic mačkat) a pak mi naskočí tabulka s Errorem (crash) nebo neco takovýho.
Nevíte, jak ten problem vyřešít?

AC Dirty
Příspěvky: 17
Registrován: 15 led 2011 19:41

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od AC Dirty » 19 kvě 2011 18:03

tady je obrázek co mi to ukáže http://www.ulozto.cz/9057788/traktor-crash-png

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od konszpic » 19 kvě 2011 20:16

Windows 7 => zkus spustit jako správce, ty crackované verze se někde proberou když zpustíš jako správce PC.


jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od jasin755 » 20 kvě 2011 11:29

Da se rozchodit Torq 2 bez pouziti M-Audio hardware ? Mam S4 konkurecniho NI a nechce se me investovat do neceho co mozna nevyuziji. Popr by se me hodilo nejaky srovnani Torqu a Traktoru 2 :)
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od CrissC » 20 kvě 2011 13:09

počkej :D proč bys chtěl Torq, když k S4 se dává Traktor S4, kterej má zdarma update na 2.0.1?

jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od jasin755 » 20 kvě 2011 13:36

Jenom na zkousku, vypada zajimave ten software a hlavne jsme chtel zkusit hardwarovou narocnost. Protoze S4 je zrout jak svina :)
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od 1Rozy6 » 22 kvě 2011 22:20

Dívám se že tám vkládáš integrovanou zvukovku na mainboardu, to bude nejspíš tím, ta není na profi použití v Traktoru, musíš mít pořádnou zvukovku.
AC Dirty píše:Ahoj,
stáhl jsem si Traktor Pro 2 a při nastavování zvukovky se vypne.
Když nastavím zvukovku, tak se Traktor sekne (nemůžu nic mačkat) a pak mi naskočí tabulka s Errorem (crash) nebo neco takovýho.
Nevíte, jak ten problem vyřešít?
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od CrissC » 23 kvě 2011 01:19

hm jestli je to tak jak 1Rozy6 píše, tak si nainstaluj ASIO drivery ;-) to by to mělo pak jít ;-)

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Traktor Pro 2.0.1 ERROR

Příspěvek od Penza » 24 kvě 2011 22:06

Jo to bude tou integrovanou zvukovkou, me to taky delalo kdyz jsem Traktor nechtel pouzivat s Audio4DJ. Stacilo jen stahnout novejsi ovladace na tu integrovanou zvukovku a od ty doby je klid...
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Odpovědět