Traktor LE

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Traktor LE

Příspěvek od lukasbv » 13 kvě 2008 15:10

mám dotaz, koupil jsem od jednoho borca přes internet BCD 3000 + traktor LE a pro plné odblokování traktora musím zadat aktivační key. Jde to nějak obejít? Ten borec nekomunikuje a tato verze my píše, že je zaregistrovaná pod nekým jiným ( právě pod tím borcem ) a traktor my končí za 20 dní. Chlapy, co teď??? Prosím o nějakou radu. Děkuji

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Re: Traktor LE

Příspěvek od Martttin » 13 kvě 2008 16:01

no su na to cracky...ale potom by som ti radil, aby si nedovolil traktoru, aby komunikoval cez internet, pretoze po case by ti na to v Native Instruments prisli, ze mas cracka a zacal by ti uplne blbnut...skus napisat mail do NI, aj ked sanca ze ti púomozu je mala...

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Traktor LE

Příspěvek od amdman » 13 kvě 2008 16:02

Zjisti si adresu prodejce, vem par kamosu a udelejte si vejlet... :wink:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Martttin
Příspěvky: 85
Registrován: 20 led 2008 19:39

Re: Traktor LE

Příspěvek od Martttin » 13 kvě 2008 21:26

amdman píše:Zjisti si adresu prodejce, vem par kamosu a udelejte si vejlet... :wink:
no to bude asi jedine mozne a hlavne najviac ucinne riesenie :D

DeeLander
Příspěvky: 3
Registrován: 16 bře 2008 12:03

Re: Traktor LE

Příspěvek od DeeLander » 15 kvě 2008 21:29

To bude tazke kedze registracia sa nemoze len tak menit.Ten borec ti musi dat aspon prihlasovacie udaje aby si mohol zmenit na strankach NI registracne udaje.Predajca ti stim nepomoze on predal soft bez registracie.Skus sa kontaktovat stym tipkom alebo ti zostava na zaciatok crack.Pak na ten LE mozes kupit za zlavu upgrade ale tiez neviem ci tam nebudes potrebovat tu registraciu.Ked to ces mat legal na teba tak sa znim musis spojit.

________________________________________________________
2xSl 1210MK5, NI audio DJ8,Traktor scratch,Behringer DJX 700,Omnitronic CDP 2400

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od Azu » 15 kvě 2008 21:56

Tak já teda nevim, je pravdou že sem to instaloval už před nějakým měsícem, ale po instalaci kdy to máš aktivovat si normálně založíš nový účet u NI se svým emailem, zadáš tam to výrobní číslo programu a je hotovo. Rozhodně sem s tím neměl žádný problém protože kámoš tam uved nějaký email který už po přeinstalaci programu neexistoval a normáně jsme založili další účet s existujícím emailem a bylo hotovo. To co píšeš mně spíš přijde jako že to neumíš nainstalovat/aktivovat
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od 1Rozy6 » 27 kvě 2008 12:28

Chlapi něco podobnýho sem řešil, už sem si licence vypráskal a dost mě sere že to tak mají omezený. Neco sem na netu našel, ale ne aby to někoho napadlo stáhnout :wink2: http://thepiratebay.org/tor/3982651/Nat ... ked-Talula
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor LE

Příspěvek od lukasbv » 29 kvě 2008 16:37

čoveče, myslím, že instalovat umím. Nechci se hádat,ale jediný postup co my to nabídlo je: instalace TRAKTORA ( po zadání licenčního kodu hned naskočila tabulka na 30 dní a odkaz pro aktivaci )
Založil sem si nový username a heslo, samo my to našlo, že traktor tam je nainstalovanej a při kliknutí na aktivaci my naběhla hláška, že licenční číslo je registrováno na někoho jiného. Už sem se díval na creky,ale nevím kde hledat přímo pro LE. Pokud někdo ví, tak my ho prosím pošlete.

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od 1Rozy6 » 29 kvě 2008 23:02

Chlape no já nevím, ale to co je ten odkaz na ten program, tak jen se spustí. Heslo a jedeš nic neregistruješ, jen spustíš nainstaluješ a hotovka. Možná je eror žes to spustil a toho origo traktora máš furt nainstalovanýho, prvně odinstalovat komplet a nejlíp odebrat aj z registrů pokud to tam někde je.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor LE

Příspěvek od lukasbv » 30 kvě 2008 08:02

zkusím tu tvou verzi a dám vědět. zatim díky

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor LE

Příspěvek od lukasbv » 28 črc 2008 08:58

registraci jsem ještě nevyřešil,ale mám další problém. Proč se mi občes notebook sekne ( třeba na 5 sec. ) když jedu na Traktor LE? Je to celkem nový notebook. 1.6GB, ram 1 Mb
Myslím, že sem nastavil vše jak se píše všude možně.

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od 1Rozy6 » 29 črc 2008 11:29

Je rozdíl pokud to máš na Vistách ty chtějí větší nároky na výkon, vypni všechny sráčovský programy který ti jedou v systému navíc abys šetřil pamět, dál pokud máš visty si nastav indexování na adresář kde máš hudbu to by mohlo pomoct, pak kdyžtak jeste zkus vypnout virtuální pamět třebas ti to helfne. Já měl stejnej problém, a asi to bylo slabím PC na 90percent, a nastav si odezvu v traktoru na větší - zkoušej to zvyšovat dokud to nepošlape líp. Pohrej si taky s v nastavení traktoru s cache co to bude dělat, a taky si s timestrech kvality. Je to fakt jebačka ale stylem pokus omyl, bys na neco kloudnýho měl přijít. Ale jak říkám myslím že to je slabej PC asi.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od Azu » 29 črc 2008 12:15

Slabej počítač to rozhodně nebude, co má na toto vliv je většinou slabá zvuková karta, která v nějaký okamžik nestíhá zpracovat doručená data. Stejně tak je dobré vypnout všechny antiviry a WiFi aby to nezaměstnávalo počítač zbytečným hledáním sítí. Vypínat virtuální paměť je skutečně blbost.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor LE

Příspěvek od 1Rozy6 » 30 črc 2008 11:09

No nemyslím že vypínat vyrtuál pamět je blbost záleží pc od pc, pokud má člověk dostatek ram tak to zbytečně neukládá ram-data na disk čím si pak práci s diskem urychluješ nědělá další blibinu navíc, je to o tom to zkusit, je to individuální.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

lukasbv
Příspěvky: 32
Registrován: 13 kvě 2008 15:06

Re: Traktor LE

Příspěvek od lukasbv » 22 zář 2008 11:50

právě mám XP home. Vše legální. Na noubuku neni naistalované žádné blbinky. Mám to jen na hudbu. WIFI jsem vypnul už v systému ( někde jsem našel pár rad,jak zrychlit PC.) Systém je nastaven na optimalizaci pěžících aplikací. Tak že, to co šlo vypnout je vyplé,ale zkusím si pohrát i s tím tarkorem a uvidíme. Každopádně díky za rady. Ještě přemýšlím o koupi ještě 1Gb ramky, ať mám celkem 2 Gb

Odpovědět