Zrovna řeším následující problém:
Mám doma Reloop Digital Jockey z druhé ruky.Problém je v tom,že Traktor 3 LE,co je k němu přibalen byl již zaregistrován a aktivován původním majitelem.
Jak je to vůbec s vícenásobnou instalací toho softu.Dá se to nějak legálně opakovaně instalovat?
A dá se to instalovat a aktivovat na více PC najednou?Potřebuju to totiž mít jak na domácím kompu,tak na noťasu.
Jde mi o to jestli má vůbec cenu shánět registrační údaje od původního majitele.
Traktor LE - aktivace
Re: Traktor LE - aktivace
Traktor je dle licence možno používat na dvou počítačích (notes, pc).
Máš v podstatě dvě možnosti, buď získáš přihlašovací údaje od původního majitele a aktivuješ to přes ně a nebo on může požádat o zrušení registrace, je na to někde na NI stránkách přímo formulář a po deaktivaci si to můžeš zaregistrovat na sebe.
Máš v podstatě dvě možnosti, buď získáš přihlašovací údaje od původního majitele a aktivuješ to přes ně a nebo on může požádat o zrušení registrace, je na to někde na NI stránkách přímo formulář a po deaktivaci si to můžeš zaregistrovat na sebe.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Díky,zkusím to.
Mam taky Traktor 3LE ale bohuzel jsem ho zaregistroval, jenze dostal jsem ho k MIDI Kontroleru a chci za nej vratit penize a oni mi je nevrati pokud ten produkt je zaregistrovany.
Nemohl by si sem hodit link na tu deaktivaci, prosim?
Diky
Nemohl by si sem hodit link na tu deaktivaci, prosim?
Diky
Azu píše:Traktor je dle licence možno používat na dvou počítačích (notes, pc).