Traktor + Fl Studio (klávesy)

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od DjMatisS » 18 pro 2010 13:36

no mam pocit ze tenhle mužík na videu použil jenom sample decky v TS4. Nic vic.
V pozadi bude neco co akceptuje VST. a zvuk pujde pres soundflower primo do softu Traktor S4. Sample decky jsem nikdy nepouzival (nemam S4) ale uvazuju ze by tam sel namapovat libovolnej vstup. A softwarove to neni problem. kort na macu.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

JAN.KOlive
Příspěvky: 28
Registrován: 30 črc 2010 12:31

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od JAN.KOlive » 18 pro 2010 15:34

Na tom videu nema zadnej plugin na pozadi proste sync ableton a traktor na macu..Pokud takle nekdo chcete hrat kupte si mac na jednom windowsu to pomalu ani nejde rozchodit a pokud ano tak to bude stat docela dost penez

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od konszpic » 18 pro 2010 17:08

[quote="crewy"]zda se mi ze misto 4. decku to jde udelat ze to bude prijimat ze vstupu takze jako mikrofon(dej me tomu) ale co a jak nastavit to nevim :?: :?: . jestli to tak neni tak me opravte :o[/quote]

Nevím zda pomůžu, v synchronizaci 2programů asi neporadím ale k tomuhle co píše můžu poradt snad tímhle videem

http://www.youtube.com/watch?v=aye7mYqc ... re=related

Michal95
Příspěvky: 9
Registrován: 04 lis 2010 20:20

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od Michal95 » 18 pro 2010 17:26


DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od DjMatisS » 18 pro 2010 17:57

všechno to jde udělat, problem je proste v routování zvuku. Na win na to existuje placená utilita, která asi ani nefunguje s ASIO drivery.
na pozadi v tom videu běží cokoliv co schroustá external midi sync a ma to audio výstup. Synchro s Abletonem je uplně nejjednodušší volba. Ale na jednom PC je to jednoduche jedine se dvema zvukovymi kartami s nizkou latenci. Tj. k samotne S4 ktera ma v sobě Audio8 přikoupit Audio2DJ a mit dostatek volnych usb portu a libovolny dvoujadrovy procesor. S fyzickymi kartami je to prostě boj o latenci, a kvalitu, proto rovnou říkám pokud možno neřešit zapojením integrované karty v notebooku.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

beatIT
Příspěvky: 103
Registrován: 12 pro 2010 16:12

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od beatIT » 18 pro 2010 19:03

JAN.KOlive píše:Na tom videu nema zadnej plugin na pozadi proste sync ableton a traktor na macu..Pokud takle nekdo chcete hrat kupte si mac na jednom windowsu to pomalu ani nejde rozchodit a pokud ano tak to bude stat docela dost penez
Mac su vykonnejsie nb? Vsimol som si ze ich mnoho ludi vyuziva, ale nevedel som preco...

JAN.KOlive
Příspěvky: 28
Registrován: 30 črc 2010 12:31

Re: Traktor + Fl Studio (klávesy)

Příspěvek od JAN.KOlive » 18 pro 2010 19:12

Ne , ale maj IAC driver a Core Audio tzn. ze pro sync programu nepotrebujes externi program a to same plati pro routovani signalu atd.nemusis instalovat ruzne Asio programy atd. lepsi sprava midi controleru a spousta dalsich veci co se daj vyuzit pri hrani a hlavne je jenom na nej Logic

Odpovědět