Traktor 2.6.0 need help

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Etscon

Traktor 2.6.0 need help

Příspěvek od Etscon »

Zdaravím.
Potřeboval bych prosím pěkně poradit s nastavením Traktoru. Mám Pioneer DDJ Ergo V a pomocí maping složky jsem ho sesinchronil s Traktorem. Bohužel se mi nedaří přijít na to jak nastavit output. Ven z repro (master) hraje v poho, ale ať dělám co dělám, nemůžu dostat zvuk zároveň do masteru a i phono (sluchátka). Vždy buď hraje jedno nebo druhé, ale obojímu zároveň se nechce. Nemáte prosím někdo radu. Děkuji za případně odpovědi...

konszpic

Re: Traktor 2.6.0 need help

Příspěvek od konszpic »

Traktor -> settings -> audio -> output -> nastavená příslušných audio portů na výstupy (měl bys tam mít 4 řádky)

pokud nebudou - audio a vyber jinou zvukovku s názvem "pioneer" - někdy tam můžou být 2

Etscon

Příspěvek od Etscon »

seting jsem samožřejmě našel... ale nejde mi nastavit jak výstup přez máster tak i do phono zároveň... vždy se to samo přehodí, že hraje buď jedno nebo druhé...

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Jej - vyfoť a pošli sem prosímtě co máš za nabídku "audio výstupů", z kterých vybíráš na master a phones - jinak nevím co víc ti k tomu napsat :)

"Pioneer out 1" + "Pioneer out 2" => master
"Pioneer out 3" + "Pioneer out 4" => odposlech

Nějak takhle by to mělo být - čísla jsou orientační

Etscon

Příspěvek od Etscon »

Ahoj. Nevěděl jsem jak sem vložit foto, tak jsem to ve WordPadu uploadnul na zippy. tu je odkaz:
http://www50.zippyshare.com/v/70691682/file.html
Nabízejí se mi vždy jen tyto dvě možnosti (Pioneer DDJ ERGO L a Pioneer DDJ ERGO R) ale nabízejí se pouze tyto dvě jak u masteru tak u output monitor. Vždy když tyto možnosti nastavím na output monitor, samo se mi přepne output master na ,,not connected". To samé se děje když chci nastavit master. Na master dám Pioneer DDJ ERGO L a R a output monitor se sám přepne na not connected.
Děkuji za ochotu...

Etscon

Příspěvek od Etscon »

teď jsem si ještě všiml, že v nabídce audio setup, kolonka phono/line mám psáno ,,not supported" a není tam žádný matchcod, aby se to dalo nastavit. je teda možný, že sluchátka nejsou podporována? to se mi zdá jako blbost ne...

Etscon

Příspěvek od Etscon »

už jsem na to přišel... chtělo to jiný software pro Ergo. Zvuk už jde z masteru i do sluchátek. Ale zase se sekaj a přezkakujou tracky. Nevěděl by jsi prosím čím to? Díky za odpověď...

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Totálně vyčistit PC od blbostí a her - doporučuji tune up turbo mod a pokud se ti nechce tak jednoduše přes "Game Booster 3 beta" (odkaz na stahnutí na živě.cz - googluj) zapneš boost mód, kde si nastavíš co chceš nechat zaplé (ovladač na zvukovku hlavně) a v traktoru vybereš nastavení zvukovky na o něco větší latenci, aby se ti to nesekalo :)

Etscon

Příspěvek od Etscon »

mám týden přeinstalované windowsy, takže tam prakticky nic, krom základu, nemám... s latencí jsem už zkoušel manipulovat, ale nedostavil se žádaný efekt...

Odpovědět