Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od DeeJayElwis »

tady jsou dva odkazy odkud mužete stahovat :-) jsou to ale pouze officiální updaty žádné cracklé verze :-)

PC verze : http://download.native-instruments.com/ ... p=4fbd91d0

Mac verze :http://download.native-instruments.com/ ... p=4fbd91d0

Pokud se mi chcete odvěčit tak mě "follow" na soundcloudu. Díky

Můj Soundcloud : http://soundcloud.com/treysand

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od stereoman »

Jiz od rana nad tim sedim a pada a pada ... Me vedecke vysledky jsou vsak zkresleny tim, ze pouzivam notas s windows Vista. Na muj hraci notas nebudu nic instalovat, dokud nebudu mit duveru ve stabilitu.

Pro nemajitele F1 to zas takovy posun vpred asi nebude ...

EVO
Příspěvky: 570
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od EVO »

stereoman píše:Jiz od rana nad tim sedim a pada a pada ...
:lol: :lol:

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od stereoman »

To neni k smichu, to je placi :lol: . Ale treba je to notasem, cekam na nazory ostatnich ...

Vyhazel jsem skoro vsechno na tech vistach a ted to celkem slape, akorat to jednou za spadne s nejakou hlaskou a logem.

Jak vam to drzi na 7ickach?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od stereoman »

Jinak jeden poznatek, pokud instalujete T2.5 na notas s vistama a mate Audio8, tak neinstalujte ten driver z instalace T2.5. Me osobne to tu delalo neskutecnou paseku. Kdyz jsem to nahradil necim starsim (Audio8-2.5), tak uz to bylo relativne OK.

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od DeeJayElwis »

Mě všechno funguje jak má s X1čkama a Audio 10 :-) Pro všechny majitelé NI hardwaru je to posun dopředu :-) majitele S2/S4 mají vylepšené sample decky :-) a Majitélé X1 můžou jásat nad vylepšenou funkcí gripování tracků :-) má to hodně vylepšení :-) Ale jinak jak tu všichní píšou že mají nějaký problémy s traktorem tak je divný že mě nikdy na ničem traktor nespadnul ani nedělal jiný lagy ... zvláštní :-)

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od DeeJayElwis »

stereoman píše:Jinak jeden poznatek, pokud instalujete T2.5 na notas s vistama a mate Audio8, tak neinstalujte ten driver z instalace T2.5. Me osobne to tu delalo neskutecnou paseku. Kdyz jsem to nahradil necim starsim (Audio8-2.5), tak uz to bylo relativne OK.
Myslíš že někdo ještě hraje přes traktor a má visty ?? :-D Visty jsou mrtvej systém ,kdo ho používá tak at si radši nainstaluje Windowsy nebo at počká na Windows 8 :-)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od stereoman »

DeeJayElwis píše:
stereoman píše:Jinak jeden poznatek, pokud instalujete T2.5 na notas s vistama a mate Audio8, tak neinstalujte ten driver z instalace T2.5. Me osobne to tu delalo neskutecnou paseku. Kdyz jsem to nahradil necim starsim (Audio8-2.5), tak uz to bylo relativne OK.
Myslíš že někdo ještě hraje přes traktor a má visty ?? :-D Visty jsou mrtvej systém ,kdo ho používá tak at si radši nainstaluje Windowsy nebo at počká na Windows 8 :-)
Budes se divit, ale ano. Spousta lidi ma jeden notas na hrani a dalsi na experimenty s novymi verzemi Traktora. V tom druhem notasu maji lidi stale XP, Visty apod. Ja to takto mam, kozspic taky ;) ... Konzspic ma akorat to stesti, ze na sekundarnim notasu ma XPcka, ty ja tam nenarvu kvuli ovladacum ...

Nikdo si nechce kurvit odladenej notas nejakou novou verzi o ktere nic nevi. Ja si pockat na to jak to bude stabilni + si odladim mezitim mapovani. Pak to nahodim na ostrej notas ...

electroSHOCK
Příspěvky: 90
Registrován: 03 úno 2009 19:53

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od electroSHOCK »

Vistu mam aj ja na hracom NTB a som s nou spokojnejsi ako z win7 na druhom NTB.
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od honcka »

stereoman píše: Nikdo si nechce kurvit odladenej notas nejakou novou verzi o ktere nic nevi. Ja si pockat na to jak to bude stabilni + si odladim mezitim mapovani. Pak to nahodim na ostrej notas ...
Ja na tohle pouzivam Norton Ghosta, ulozim si image systemovyho disku, pak delam hokuspokusy, az zajistim optimalni funkcnost, vratim image zpet a provedu to nacisto, ma to tu vyhodu, ze kdyz se delaji pokusy na jine konfiguraci, tak pak to nemusi byt uplne stejne na jine, samozrejme neni to prakticke pokud clovek hraje nekde verejne kazdy den

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 62
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od swoop »

Nainstalovano, od vcerejska testuju a nespadlo to ani 1, zatim parada . . .
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 616
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od Bobo69 »

Tak já se vracím ke starší verzi.... příšerně pomalu mi to načítá tracky....a dost často mam problémse zvukem...toto mi předešlá verze nedělala..

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od stereoman »

Tak jsem to prubnul. Jednou za cas mi zvuk jakoby zadrhne (u vsech tracku), stava se vam to take? Dela to v prubehu hrani. Pri loadovani tracku se mi to zatim nestalo.

Phook
Příspěvky: 46
Registrován: 30 bře 2010 13:02

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od Phook »

T 2.5 mám na Win 7 a bez vady ... nic se neseká. běží parádně. Zvažuju ještě koupit dvě F1 a bude spokojenost naplněna ...

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor 2.5 je venku ... pouze officiální verze

Příspěvek od konszpic »

kdyby někdo nezaznamenal.. upgrade na 2.5.1 verzi konečně znamená pro uživatele CDJ 900/2000 pořádnou podporu přes HID !! To to trvalo teda :-)

Odpovědět