Zdravím,mám Traktor samozřejmě legální.
Zmizely mi playlisty - Složka s nimi je prázdná a na liště kde jsou playlisty zbyly názvy s červeným křížkem - nedají se rozkliknout.Zmizeli i skladby z track collection. Nevím co jsem provedl - přidával jsem pár nových skladeb dal analýzu a po chvilce to začalo zlobit.
Dají se někde dohledat ty playlisty?? abych je vrátil do původního stavu? Jak najít cestu zpět?
Zmizeli i remixsety a Stemy - složky v Traktoru jsou prázdné
Jinak to běhá na windows 10 skoro 2 roky bez problému
Děkuji všem kdo se v tom vyzná. Dík Dík za radu
Traktor 2.10.3 prosím pomoooc s nastavením
Re: Traktor 2.10.3 prosím pomoooc s nastavením
já si pro jistotu vše zálohuji. jak playlisty tak celou kolekci mp3...zálohu udržuju aktuální.
Zkus se podívat koše či do historie složek.in: C: > Program Files > Native Instruments > TRAKTOR 2 > Backup.... na googlu jsem našel něco podobného. když tam zadáš problm. najde tito třeba co hledáš.
Zkus se podívat koše či do historie složek.in: C: > Program Files > Native Instruments > TRAKTOR 2 > Backup.... na googlu jsem našel něco podobného. když tam zadáš problm. najde tito třeba co hledáš.
Re: Traktor 2.10.3 prosím pomoooc s nastavením
Ahoj,
naštěstí je Traktor docela inteligentní a ukládá si zálohy.
od rána jsem u toho ležel a zkoušel různé zálohy a nějak se to nechytalo,až jsem narazil na ten správný soubor se zálohou a zadařilo se.
Vůbec nevím jak k té situaci mohlo dojít že to přestalo chodit.
Ješte jednou díky
naštěstí je Traktor docela inteligentní a ukládá si zálohy.
od rána jsem u toho ležel a zkoušel různé zálohy a nějak se to nechytalo,až jsem narazil na ten správný soubor se zálohou a zadařilo se.
Vůbec nevím jak k té situaci mohlo dojít že to přestalo chodit.
Ješte jednou díky