Stabilita AUDIO 8 DJ Traktor Scratch PRO
Stabilita AUDIO 8 DJ Traktor Scratch PRO
Zdar, mam problem se stabilitou traktora 1.2.6. Kazdou cca 1.5 hod mi zamrzne a musim restartovat. Optimalizoval jsem notebook dle navodu v manualu (upravil napajeni USB portu, vypnul WLAN, LAN, integr. zvukovku atd.). Bohuzel traktor mrzne stale, nemate nekdo nejaky napad co s tim? Dik.
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
Re: Stabilita AUDIO 8 DJ Traktor Scratch PRO
Jaky mas operacny system?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Čeveče mám 1.1 verzi na Vistách a žádnej problém šlape jak hodinky. Bude to v tvým systému spíš, zkus změnit operační systém, ovladače,... vyhaž krámy navíc.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.
Mam XPcka SP3. Asi mi nic jineho nez nova instalace nezbyde
Jeste jsem vyserfoval, ze to muze delat sdilena grafika, ale jak ji nastvit/prenastvit sem se uz nedocet. Taky mam jeste zkusit odinstalovat antivir - vypnout udajne nestaci. Je to docela v ****. To aby si clovek koupil a upravil specialni ntb kvuli za***** traktoru
. Diky vsem za tipy. Swoop

NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
ja mam na k notasu 2 disky, jeden na hrani s cistym systemem + mixvibes a na druhym system na bezny pouzivani
To honcka :
ja to taky tak vyresil, jenze jsem si ten "hraci" preplacal vsim moznym (ruzne programy na hrani, Ableton, Cubase, FL, Music maker apod.)
Asi to prejedu novou instalaci a bude to
ja to taky tak vyresil, jenze jsem si ten "hraci" preplacal vsim moznym (ruzne programy na hrani, Ableton, Cubase, FL, Music maker apod.)
Asi to prejedu novou instalaci a bude to

k tomu je jeste dobry si pred nejakejma pokusama udelat image systemovyho disku napr norton ghostem
Nebo si pořídit Macintosh...
soundcloud.com/dj-myxin
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz
No jak si tak procitam forum native-instruments s macem jsou problemy hodne podobne
Navic kupovat si dalsi notebook je na me uz moc velkej luxus.

Zdravim chem sa spytat kedze uz je na ceste ku mne objednany sony vio... Na akym OS hrate?? Mal som na pozicanom notase ktory som pouzival Win 7 a stalo sa mi ze spadol.... 
zachranil to kolega z CD mechanikami.... Uvazujem tiez nad dvoma HDD
PS: nechelo sa mi zakladat nou temu kedze tu sa o tom pisalo

zachranil to kolega z CD mechanikami.... Uvazujem tiez nad dvoma HDD

PS: nechelo sa mi zakladat nou temu kedze tu sa o tom pisalo
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
Vyhrazeny notas s legal Win7-64 home & legal T2.0.3 - zatim mi notas spadnul akorat ze stolu na postel
.

takze to riesi legal win? Kedze hry nehrajem sem tam klasika (solitare zakladna hra karty v OS)
a o pc sa staram zeby v nom nebol bordel
chcem aby bol notebok cisto len hudobny
vsetko legal 

Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
Nevim, zda to neco resi, ale funguje to. Ja mel na notasech vzdy legal Win, protoze bez nich se az na par vyjimek zadny notas poridit neda.
cital som rozne clanky ohladom stability sitemu a nasiel som zajimavu reakciu
"tak to si mal asi fakt smolu. ja som mal windows xp od kedy vysiel(myslim ze 2002) az do polky roka 2009. ano parkrat som ho musel preinstalovat, pretoze som stahoval rozne cracky na hry podobne(to na macu nehrozi, hier je starsne malo, aj programov). no ked som s tym prestal a zacal som ho normalne pouzivat tak som dokonca nepotreboval ani ziadnu kontrolu disku ani opravu prav ani nic z cache som nerobil a fungoval stale rovnako dobre.
myslim si, ze ta slavna "stabilita" mac os je dana jedine tym, ze v porovnani s windows nan existuje velmi malo programov a hier, pouziva ho velmi malo ludi oproti windows, tym padom neexistuje mnoho virusov -> niesu virusi, niesu cracky -> system je stabilny.
ludia co pouzivaju windows a nestahuju don kraviny, tak je stabilita uplne rovnaka ako na macos. ten system sa predsa nemoze len tak sam od seba rozsypat."
som toho isteho nazoru

"tak to si mal asi fakt smolu. ja som mal windows xp od kedy vysiel(myslim ze 2002) az do polky roka 2009. ano parkrat som ho musel preinstalovat, pretoze som stahoval rozne cracky na hry podobne(to na macu nehrozi, hier je starsne malo, aj programov). no ked som s tym prestal a zacal som ho normalne pouzivat tak som dokonca nepotreboval ani ziadnu kontrolu disku ani opravu prav ani nic z cache som nerobil a fungoval stale rovnako dobre.
myslim si, ze ta slavna "stabilita" mac os je dana jedine tym, ze v porovnani s windows nan existuje velmi malo programov a hier, pouziva ho velmi malo ludi oproti windows, tym padom neexistuje mnoho virusov -> niesu virusi, niesu cracky -> system je stabilny.
ludia co pouzivaju windows a nestahuju don kraviny, tak je stabilita uplne rovnaka ako na macos. ten system sa predsa nemoze len tak sam od seba rozsypat."
som toho isteho nazoru

mac je stabilni hlavne kvuli tomu, ze existuje akorat par modelu, na ktery je system optimalizovanej, takze se muzou dobre odladit OS, ovladace, atd.. zatimco u wokenich PC existuje nekonecne moznosti