Some free DJ software?
Some free DJ software?
Mám otázku, existuje nějaký free DJ software, který má funkci nahrávání setu, běží po celou dobu a nevypíná se po určitých minutách?
-
Re: Some free DJ software?
U virtualdj mám problém, že když ho zapnu, tak mi to napíše, že můj controller byl nějak rozpoznán nebo co a software se za 10 minut vypne.. :/
-
Jo..s kontrolerem funguje jen placená verze
Zkus tohle http://www.mixxx.org/
Zkus tohle http://www.mixxx.org/
Už jsem myslel, že jsi mi pomohl
Ale zase mám smůlu.. Když jsem propojoval controller s tím programem, tak jsem tam měl na výběr pouze Numark Mixtrack Pro, ale já mám bohužel Numark Mixtrack Pro II., takže mi funknce na controlleru neovládají funkce v softwaru.. :/ Už nic jinýho neznáš? 

Preboha to je tak vela dat 100 ecok za soft ?????
Právě celkem to problém je 

-
Tak pak už nevim...bež na brigádu 
...fakt to nejde namapovat manuálně ?

...fakt to nejde namapovat manuálně ?
DJing nie je lacny konicek, s tym treba ratat ... a bud to chcem robit a investujem do toho alebo sa vykaslem na to .... talent a sebavedomie nestaci .... byt macher s najlacnejsou konzolou, ukradnutym softom a stiahnutymi mp3 zo zippyshare moze byt hocikto .... vediet to a investovat do toho, to uz skoro nik
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Sakra to jsou řeči... Asi pořád nechápeš o co mi jde... Mně všechno nekoupí taťka nebo mamka a ještě si bohužel nevydělávám... A nemám v plánu DJing brát nějak moc vážně, ale jen si chci někdy poslechnout to co si doma zahraji... Ale kvůli tomu si fakt nebudu kupovat software a písničky... Ptal jsem se jestli někdo nezná free software, který by mi toto dovoloval. O zbytečný, poučný a chytrý kecy nestojím 

pokiaľ máš Numark Mixtrack Pro II tak k nemu bol soft Serato, ktorí sa sťahuje z netu