Serato

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 03 lis 2016 08:25

Pani krasny den, ma niekto z vas skusenosti s o Seratom. potreboval by som poradit. dakujem

Dj Jarad
Příspěvky: 79
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Serato

Příspěvek od Dj Jarad » 03 lis 2016 20:07

tady maj všichni zkušenosti anebo aspon polovina, nevím proč sem rovnou nenapíšeš a co se jedná.

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 04 lis 2016 08:59

vies je to na dlho to skor by som po tel. vies mrzne a neviem kvoli comu. je to original s denonom mcx 8000. alebo ak mas skusenost posli tel zavolam ti. dik

Dj Jarad
Příspěvky: 79
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Serato

Příspěvek od Dj Jarad » 04 lis 2016 09:47

aktualizuj firmware na kontroleru.
Zařil jsem osobně záseky , když byl špatnej kousek hardwaru(zboží jsem vrátil a vyměnil za jiné)
Stáhni nové drivery ze str. od výrobce.
Zkus u dennona stáhnout jinej soft a zkusit jak ti to poběží /virtual,traktor/.
Popřípadně stáhni jinou verzi serata. mě osobně se ted stalo že jsem musel dát pryč poslední verzi serata (origo soft) a dát tam zpět 1.9.1.
Popřípadě to zkus na jiném pc.

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 04 lis 2016 10:28

dik, skusim este raz dakujem

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato

Příspěvek od Venti » 04 lis 2016 19:53

mirecpmsdj, aky pocitac, Win, ci Mac. Aka verzia operacneho systemu, ktora verzia serata ?
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 10 lis 2016 12:58

WIN 7, SERATO 1.9.2. neviem si s tym poradit tak som sa vratil k traktoru. ten ide bez problemov. serato mi mrzne neviem, mozno mam nieco zle alebo robim chybu.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato

Příspěvek od Venti » 10 lis 2016 14:58

Nemas v device manageri /spravca zariadeni, nejake zlte vykricniky pri hardware ked zapnes show hidden devices /ukaz skryte zariadenia ? Teda mas vsetok hardware v pocitaci korektne nainstalovany ?
Nic ine ako serato ti neblbne ? Vedel by si nam pripadne spravit nejake video z toho ako sa to sprava ?
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 12 lis 2016 14:03

ahoj, osobne mam pocit ze dlho startuje, ak nahodou chces nejaky track odstranit pocas jazdy uz to mrzne. a este co som si vsimol mam pocit ze dost zatazuje procak. traktor aj virtual ide v pohode. skusim nieco natocit poslem ti.

mirecpmsdj
Příspěvky: 18
Registrován: 01 lis 2016 21:47

Re: Serato

Příspěvek od mirecpmsdj » 17 lis 2016 18:35

ahoj, no mozem ti uprimne povedat ze sorry za vyraz ale jebem cele serato, presiel som vsetko ale s tym sa neda robit. stale to seka a podobme ako keby bol nejako zatazeny komp. tractor ide bez problemov len treba sa divat na laptop. no co uz skoda.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato

Příspěvek od Venti » 18 lis 2016 18:15

Nemyslim si ze problem je v serate.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato

Příspěvek od Venti » 14 pro 2016 01:28

Prave prisiel mail zo Serata o novej verzii... jeden z bodov hovori:
Fixed issue where Windows 7 users could experience audio dropouts at low buffer settings
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
djmario
Příspěvky: 207
Registrován: 07 úno 2011 11:26

Re: Serato

Příspěvek od djmario » 14 pro 2016 17:09

mirecpmsdj píše:ahoj, no mozem ti uprimne povedat ze sorry za vyraz ale jebem cele serato, presiel som vsetko ale s tym sa neda robit. stale to seka a podobme ako keby bol nejako zatazeny komp. tractor ide bez problemov len treba sa divat na laptop. no co uz skoda.

Ahoj nedávno jsem taky instaloval serato verzi novou 1.9.1 nebo kolik to je a sekalo, notebookem to nebylo system nový vyladěný dělal jsem všechno možný a nic, tak jsem se nasr.. a dal zpatky verzi 1.8.1 a hle ono to jede normalně takže moje rada skuz starší verzi

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 214
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato

Příspěvek od Venti » 15 pro 2016 02:52

djmario, skus tuto novu verziu co vcera vysla ci to aj naozaj vyriesili. Mne 1.9.1 chodi bez problemu
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
djmario
Příspěvky: 207
Registrován: 07 úno 2011 11:26

Re: Serato

Příspěvek od djmario » 15 pro 2016 10:45

Hele v poho rozdíl bude minimalní ale diky

Odpovědět