Serato Sratch Live

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
xxxRadoxxx
Příspěvky: 45
Registrován: 20 kvě 2007 15:39

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od xxxRadoxxx » 25 čer 2010 10:12

bola tu rec o tom ci sa da pouzit ako obycajna zvukovka vo windows. Skusal som to este ked som mal SL1, islo to bez problemov, ked som zatvoril serato tak tie vystupy boli aktivne a automaticky isiel zvuk z winampu ked som pustil hudbu a to iste plati aj pri TTM57, zatvorim serato a mixak je ako bezna zvukovka v pc, bez potreby instalovania nejakych dodatocnych ovladacov. U SL3, tam neviem ci to tak funguje, nemal som moznost odskusat.
2xTechnics SL-1210MK2 + Shure M44-7, Rane TTM 57SL, Technics RP-DJ1200

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od amdman » 28 čer 2010 21:01

xxxRadoxxx píše:bola tu rec o tom ci sa da pouzit ako obycajna zvukovka vo windows. Skusal som to este ked som mal SL1, islo to bez problemov, ked som zatvoril serato tak tie vystupy boli aktivne a automaticky isiel zvuk z winampu ked som pustil hudbu a to iste plati aj pri TTM57, zatvorim serato a mixak je ako bezna zvukovka v pc, bez potreby instalovania nejakych dodatocnych ovladacov. U SL3, tam neviem ci to tak funguje, nemal som moznost odskusat.
U SSL3 to nejde ale az prijdete na to jak to vocurat tak dejte vedet... :wink:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od marw_84 » 30 čer 2010 11:05

Nová krásná hračka k Seratu http://www.novationmusic.com/dicer

marw_84
Příspěvky: 116
Registrován: 11 srp 2009 22:00

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od marw_84 » 30 čer 2010 11:31

[quote="marw_84"]Nová krásná hračka k Seratu http://www.novationmusic.com/dicer[/quote]

tak koukám že to funguje i k Traktoru, jenom doufám že to funguje bez toho mixu od Rane.

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od underbeat » 31 led 2011 10:49

Čaute lidi, taky uvažuju o Seratu. Má ho kámoš a fakt se mi oproti jiným softům hodně líbí ;) Teďka k mý otázce. Mám doma nový playery Denon DN - S 1200 a chtěl bych se Vás zeptat, jestli mi soft na nich povalí v pohodě. Přemýšlel jsem že bych si půjčil jen origo CD od kámoše, protože ty playery už maj interní zvukárny. Nebude problém to zapojit? Nikdy jsem nic podobnýho nědělal a byl bych moc rád, kdyby to vše šlapalo, jelikož je to fakt super pomůcka k mixování :) Díkec moc!
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od Azu » 31 led 2011 10:55

K seratu musíš mít vždy jejich zvukovku
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od underbeat » 31 led 2011 10:59

Díkec za info. Takže se Seratem se můžu bez jejich zvukárny rozloučit? Ta interní zvukovka v playeru mi fakt fungovat nebude? Myslím že ale v Traktoru jede v poho, ne? To už mi to někdo psal tuším... díkec
Azu píše:K seratu musíš mít vždy jejich zvukovku
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

honcka
Příspěvky: 1915
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od honcka » 31 led 2011 14:39

JJ serato scratch bezi pouze na zvukovkach a nekterych mixech od RANE
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Serato Sratch Live

Příspěvek od underbeat » 31 led 2011 19:21

Nevíte please nikdo jak zapojit ty Denony DN-S 1200 přes traktor pro?? Mělo by to jet bez externí zvukovy, protože zvukovku maj v sobě už ty denony. Poraďte někdo prosím, už 2 hodiny se tu s tím trápím. Díkec moc
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Odpovědět