Serato intro

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od 1.djdrak »

Je mozne,aby mi serato intro neprehralo format WMA?Zrovna jsem hral na jedne akci a co mam tracky ve formatu wma,tak to nenacetlo. :(

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro »

jj,serato nepodporuje "zatiaľ " wma. na podporu flac sa čakalo pár rokov. :) mne osobne wma nechýba. budeš si musieť prekonvertovať tracky do iného formátu
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od 1.djdrak »

Hm,myslel jsem si to,ze to serato neumi :( A to jsem presel s Tractoru Pro na serato,ze bude lepsi,ale zatim jenom same zklamani.Diky za odpoved :wink:

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro »

a čo si čakal?? serato intro je free, traktor máš platený. nehovoriac o tom,že intro má menej funkcií (chýba midi mapping,atď). nehovoriac o tom,že serato intro je pre začiatočníkov, keďže tam odpadá nutnosť nastavovania,atď. doslova plug&play
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

1.djdrak
Příspěvky: 26
Registrován: 06 kvě 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od 1.djdrak »

Nevi nekdo,jak dostat vice efektu do S i?Vim,ze je to orezana verze,ale jenom 4 efekty?to je malo.Diky

1wiper
Příspěvky: 24
Registrován: 16 říj 2012 20:16

Re: Serato intro

Příspěvek od 1wiper »

Cus vsichni.potrebuju radu:jak se v seratu mazou skladby ze slozek kdyz ji tam omylem hodim popr. I cely slozky.diky

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ »

Ctrl+delete..

1wiper
Příspěvky: 24
Registrován: 16 říj 2012 20:16

Re: Serato intro

Příspěvek od 1wiper »

Diky

1wiper
Příspěvky: 24
Registrován: 16 říj 2012 20:16

Re: Serato intro

Příspěvek od 1wiper »

Zdravim vsechny.chlapi da se nejak udelat v seratu aby v mezipauze bezel neco jako ve vdj automix?dky

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ »

O tom nevím ani nikdy neslyšel že by tohle šlo.. A mám zas jeden problém ze serátem.. teď už ne intro ale plná verze.. kdysi jsem si z analyzoval tracky na nějaký range, ale teď bych potřeboval ty samé tracky zanalyzovat v jiným rozsahu.. jde to nějak jednoduše vyřešit.. hledal jsem vše možně ale nic co by pomohlo.. díky

1wiper
Příspěvky: 24
Registrován: 16 říj 2012 20:16

Re: Serato intro

Příspěvek od 1wiper »

Jestli myslis pouzit stejne tracky s oznacenim cue v napr.jinym playlistu tak to v seratu nejde...ja si vytvarim kopie a ty pak pouzivam..slozity pracny ale kdyz to potrebujes,musis si poradit :-)

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro »

LIsZ píše:O tom nevím ani nikdy neslyšel že by tohle šlo.. A mám zas jeden problém ze serátem.. teď už ne intro ale plná verze.. kdysi jsem si z analyzoval tracky na nějaký range, ale teď bych potřeboval ty samé tracky zanalyzovat v jiným rozsahu.. jde to nějak jednoduše vyřešit.. hledal jsem vše možně ale nic co by pomohlo.. díky
nechápem tvojej otázke. čo presne potrebuješ, lebo "zanalyzoval na nejaký range" je dosť matúci pojem.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ »

no teď mám novší tracky v rozsahu 98-195BPM a starší 88-175 a potřeboval bych ty starší aby byly v rozsahu 98-175..

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Serato intro

Příspěvek od piatro »

v scratch live to funguje tak, že pri analyze files máš rozmedzie. tam si zvolíš od 98-195 a natiahneš na ikonu "analyze files" playlist alebo tie tracky ktoré chceš analyzovať. veľmi nechápem, prečo to chceš urobiť, ale takto by to malo fungovať aj v intro. nesprávne ti načítalo BPM?? alebo track o rcýhlosti 180BPM ti analyzovalo ako 90BPM?? ak áno,tak to sa dá rýchlejšie vyriešiť. natiahneš si track do playera a klikneš na bpm, ako keby si chcel manuálne naťukať. na OSX stlačíš alt a šípku hore alebo dole a BPM ti zdvojnásobí alebo nastaví na polovicu. na win si už nepamätám,myslím,že tiež alt. alebo ak ich máš veľa tak si daj playlist zoradiť podľa BPM a označ tie tracky na ktorých chceš zdvojnásobiť BPM, klikni na kolónku BPM a stlačením alt a šípiek hore/dole ich všetky dáš na polovicu alebo zdvojnásobíš. dúfam, že tomu rozumieš ak nie,tu máš inštruktážne video. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OI2UtoAVz9A[/youtube]
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato intro

Příspěvek od LIsZ »

Jojo přímo tohle jsem myslel.. nevěděl jsem že to jde tak jednoduše.. Díky moc usnadnilo mi to hodně problémů. :)

Odpovědět