Serato intro
Re: Serato intro
Je mozne,aby mi serato intro neprehralo format WMA?Zrovna jsem hral na jedne akci a co mam tracky ve formatu wma,tak to nenacetlo. 

jj,serato nepodporuje "zatiaľ " wma. na podporu flac sa čakalo pár rokov.
mne osobne wma nechýba. budeš si musieť prekonvertovať tracky do iného formátu

Hm,myslel jsem si to,ze to serato neumi
A to jsem presel s Tractoru Pro na serato,ze bude lepsi,ale zatim jenom same zklamani.Diky za odpoved 

a čo si čakal?? serato intro je free, traktor máš platený. nehovoriac o tom,že intro má menej funkcií (chýba midi mapping,atď). nehovoriac o tom,že serato intro je pre začiatočníkov, keďže tam odpadá nutnosť nastavovania,atď. doslova plug&play
Nevi nekdo,jak dostat vice efektu do S i?Vim,ze je to orezana verze,ale jenom 4 efekty?to je malo.Diky
Cus vsichni.potrebuju radu:jak se v seratu mazou skladby ze slozek kdyz ji tam omylem hodim popr. I cely slozky.diky
Zdravim vsechny.chlapi da se nejak udelat v seratu aby v mezipauze bezel neco jako ve vdj automix?dky
O tom nevím ani nikdy neslyšel že by tohle šlo.. A mám zas jeden problém ze serátem.. teď už ne intro ale plná verze.. kdysi jsem si z analyzoval tracky na nějaký range, ale teď bych potřeboval ty samé tracky zanalyzovat v jiným rozsahu.. jde to nějak jednoduše vyřešit.. hledal jsem vše možně ale nic co by pomohlo.. díky
Jestli myslis pouzit stejne tracky s oznacenim cue v napr.jinym playlistu tak to v seratu nejde...ja si vytvarim kopie a ty pak pouzivam..slozity pracny ale kdyz to potrebujes,musis si poradit 

nechápem tvojej otázke. čo presne potrebuješ, lebo "zanalyzoval na nejaký range" je dosť matúci pojem.LIsZ píše:O tom nevím ani nikdy neslyšel že by tohle šlo.. A mám zas jeden problém ze serátem.. teď už ne intro ale plná verze.. kdysi jsem si z analyzoval tracky na nějaký range, ale teď bych potřeboval ty samé tracky zanalyzovat v jiným rozsahu.. jde to nějak jednoduše vyřešit.. hledal jsem vše možně ale nic co by pomohlo.. díky
no teď mám novší tracky v rozsahu 98-195BPM a starší 88-175 a potřeboval bych ty starší aby byly v rozsahu 98-175..
v scratch live to funguje tak, že pri analyze files máš rozmedzie. tam si zvolíš od 98-195 a natiahneš na ikonu "analyze files" playlist alebo tie tracky ktoré chceš analyzovať. veľmi nechápem, prečo to chceš urobiť, ale takto by to malo fungovať aj v intro. nesprávne ti načítalo BPM?? alebo track o rcýhlosti 180BPM ti analyzovalo ako 90BPM?? ak áno,tak to sa dá rýchlejšie vyriešiť. natiahneš si track do playera a klikneš na bpm, ako keby si chcel manuálne naťukať. na OSX stlačíš alt a šípku hore alebo dole a BPM ti zdvojnásobí alebo nastaví na polovicu. na win si už nepamätám,myslím,že tiež alt. alebo ak ich máš veľa tak si daj playlist zoradiť podľa BPM a označ tie tracky na ktorých chceš zdvojnásobiť BPM, klikni na kolónku BPM a stlačením alt a šípiek hore/dole ich všetky dáš na polovicu alebo zdvojnásobíš. dúfam, že tomu rozumieš ak nie,tu máš inštruktážne video. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OI2UtoAVz9A[/youtube]
Jojo přímo tohle jsem myslel.. nevěděl jsem že to jde tak jednoduše.. Díky moc usnadnilo mi to hodně problémů.