Serato Dj

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Hery
Příspěvky: 4
Registrován: 27 dub 2011 09:54

Serato Dj

Příspěvek od Hery » 17 led 2015 15:17

Ahoj mám dotaz, jak funguje v seratu predposlech skladeb v adresáři?pripadne jak nastavit.V traktoru který používám funguje normalne.Uvazuji o koupi kontroleru Akai AMX, který je namalovaný přímo na serato, dnes jsem ho zkoušel, ale nemohl přijít na to jak získat prelisten.Poradi někdo?

Diky

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato Dj

Příspěvek od LIsZ » 17 led 2015 15:52

Nevím jak nová verze Serata, ale myslím si že preview player Serato nemá.

Hery
Příspěvky: 4
Registrován: 27 dub 2011 09:54

Re: Serato Dj

Příspěvek od Hery » 17 led 2015 17:28

Tak to je nemilé zjištění, to mě štve... Díky za odpověď

steave
Příspěvky: 152
Registrován: 06 led 2012 02:11

Re: Serato Dj

Příspěvek od steave » 25 dub 2015 19:47

môžem sa opýtať ,ak mám vytvorený zoznám pesničiek v serato dj... dá sa zálohovať na externe médium??
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem

mikewithl
Příspěvky: 14
Registrován: 04 úno 2015 12:08

Re: Serato Dj

Příspěvek od mikewithl » 25 dub 2015 20:00

pokud ti jde čistě jen o prolistování skladby, aby sis poslech jak zní a co obsahuje, tak by viděl jednu možnost: vyvést z výstupu PC/zvukovky kablíkem zvuk do mixu na některý kanál, a tam si skladby pomocí sluchátek pohodlně pouštět. Potřebuješ ale mix min se třemi kanály. Jinak předposlech skladeb v seratu = CTRL + O (pouští se pomocí preferovaného playeru např. WMP, Winamp)
2x Technics SL 1210 MK2, sluchátka Technics RP-DJ1210, Rane Serato SL1, mix Ecler NUO 4.0 nyní
2x Technics SL 1200 MK2, sluchátka Technics RP-DJ1210, mix Stanton SK 2F dříve
MIDI kontroler Roland A 800 PRO, monitory M Audio BX 5 D2

Vittuon
Příspěvky: 3
Registrován: 30 pro 2014 14:07

Re: Serato Dj

Příspěvek od Vittuon » 05 čer 2015 13:14

Čau, mám dotaz... Koupil jsem si svuj první mid hardware, numark mixtrack pro 2.. Rozjel jsem jej na Seratu Dj Intru, vše krásně běží. Když ale zapnu plnou verzi, Serato Dj, midi kontrolér se nenačte a celý program se seká. Je to oficiálně stažená verze programu z webu serata. Operační systém w7.
Díky za rady, snad se to povede rozjet. :)

Adamson
Příspěvky: 2
Registrován: 09 lis 2015 00:45

Re: Serato Dj

Příspěvek od Adamson » 09 lis 2015 00:49

Zdarec je v seratu možnost automaticky napojovat skladby jako ve vdj diky :)

Odpovědět