Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
DJ*revenant
Příspěvky: 17
Registrován: 04 pro 2016 17:48

Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od DJ*revenant »

program serato DJ je prepojeny s konzolou ROLAND DJ-707M a gramcami s timecode vinylmi (Serato Performance Vinyl Transparent).
v serato nastaveniach vsak vobec nie je nastavenie timecode. s programom Virtual DJ nie je s touto aparaturou absolutne ziaden problem. poradte ako a kde to nastavit... Dik.


Obrázek

DJ*revenant
Příspěvky: 17
Registrován: 04 pro 2016 17:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od DJ*revenant »

tak uz som na to sam prisiel. treba to aktivovat (14 dni trial , potom $99).... :(

bedrich
Příspěvky: 48
Registrován: 19 bře 2017 10:42

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od bedrich »

Podle mě ,když něčemu dají koncovku" Pro "tak by tam mělo fungovat vše,ale neboj stejně to má i virtual🙁

DJ*revenant
Příspěvky: 17
Registrován: 04 pro 2016 17:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od DJ*revenant »

no , kupil som si konzolu za 700e a tak nejak logicky som ocakaval ze to pojde - no nejde. nech sa teda nehnevaju ze nastartujem the pirate bay...

bedrich
Příspěvky: 48
Registrován: 19 bře 2017 10:42

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od bedrich »

No aby jsi neměl problém s něčím cracklym ,aby ti to nějak nepadlo,ale zkus a uvidíš.

Dj Jarad
Příspěvky: 146
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od Dj Jarad »

jop....když serato na konzoli +++++ vinil s dvs tak máš příplatek 1000kč! za aktivaci dvs na uctu...taky jsem koukal.
Nelze to očekávat...leda bys jel jen digital vinil.

Crackly věci bych si dal jen tak doma, někde venku v žádném případě. Kolikrát je problém i samotnej notas s winem.

DJ*revenant
Příspěvky: 17
Registrován: 04 pro 2016 17:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od DJ*revenant »

1000kč ? , omyl. 129$ .

bedrich
Příspěvky: 48
Registrován: 19 bře 2017 10:42

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od bedrich »

Ale zas koupíš za 129 dolarů, a máš navždy.

Dj Jarad
Příspěvky: 146
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od Dj Jarad »

aha já to teda bral v akci 50% )) jop máš pravdu něco takového

DJ*revenant
Příspěvky: 17
Registrován: 04 pro 2016 17:48

Re: Serato DJ Pro - nefunguje timecode

Příspěvek od DJ*revenant »

tak uz aj mne ponukli zlavu 50%.

Odpovědět