Serato DJ nejde

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 11 kvě 2014 15:19

Stáhl jsem si serato DJ, protože jsem slyšel, že je to lepší než virtual DJ. Instalace proběhla úspěšně, ale když spustím serato DJ tak se nic (kromě vyskočení ikony serato DJ dole ve windows liště) nic nestane. Chtěl jsem se zeptat, zda se to někomu už stalo. Jestli ano, prosím o návod jak to opravit. Děkuju.

LIsZ
Příspěvky: 94
Registrován: 24 říj 2011 17:49

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od LIsZ » 12 kvě 2014 16:56

Stáhl sis intro nebo plnou verzi.? K Seratu musíš mít podporovaný hardware.. SSL 1,2,3,4, Certifikovaný mix a nebo kontroler, Podívej se přimo na podpoře serata jestli tam je.

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 12 kvě 2014 17:14

Zjistil jsem, že kontroler co si chci kupovat ( http://www.shop4djs.com/numark-6/numark ... ro-ii.html )
je společně se softwarem Serato DJ. Umím v programu Virtual DJ, ale k čemu mi to je, když ten kontroler je vydáván s Seratem. Stáhl jsem si nejnovější verzi. ( http://serato.com/dj/downloads/win/login )
Koukal jsem všude kde to jde. Lidé měli taky takový problém. Ale jelikož bych tam dělal mojí angličtinou ostudu, chtěl jsem se zeptat odborníků zde.

longsleeper
Příspěvky: 106
Registrován: 10 bře 2012 16:59

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od longsleeper » 12 kvě 2014 19:53

Jaký máš windows a jaký procesor ?
S tím kontrolerem je serato intro, ořezaná verze Serata Dj... neboj se toho, nic co by ses nenaučil za jeden vikend

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 12 kvě 2014 20:03

Mám Windows 7, home premium 64bit.
Procesor mám Intel Core i3-2310M, 2, 1ghz.

longsleeper
Příspěvky: 106
Registrován: 10 bře 2012 16:59

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od longsleeper » 12 kvě 2014 20:32

Tak v tom problem nebude. Serato ti musi hrat s jednim deckem i bez jakyhokoliv hardwaru.
Nejsem expert na počítače ale zkusil bych to odinstalovat, restartovat pc a znovu nainstalovat...
Nikdy jsem neměl problem s instalaci serata ani nikdo ze znamych

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 12 kvě 2014 21:43

No. Já to zkusím. Vždyštak napíšu těm expertům na serato na té officiální stránce :D

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 12 kvě 2014 22:02

Stalo se mi to samé po reinstalaci. Asi se půjdu zeptat těch géniů od serata :D

longsleeper
Příspěvky: 106
Registrován: 10 bře 2012 16:59

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od longsleeper » 12 kvě 2014 23:02

Trochu jsem googlil a na serato foru pisou zkusit vypnout internet (wifi) a před tím než to znovu nainstaluješ tak smazat složku Serato v program files

Mari
Příspěvky: 36
Registrován: 16 dub 2014 10:22

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od Mari » 13 kvě 2014 14:08

Jinak Mixtrack pro II funguje v pohodě i s Visrtual djem. V Americe se s ním dokonce prodává.

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 13 kvě 2014 15:29

Já myslel že když si ho koupím (mixtrack II) tak se stane to co se mi stalo teď. Nepůjde to. Stáhnu zatím starší verzi a uvidím jak to poběží. Doufám že vydají něco co to opraví brzo :).

člověkk
Příspěvky: 12
Registrován: 06 kvě 2014 17:44

Re: Serato DJ nejde

Příspěvek od člověkk » 13 kvě 2014 18:52

Stáhl jsem 1.6.1 ale stejný problém. Hold si budu muset počkat až to fixnou lidi od serata ;)

Odpovědět