Zdravím, potřeboval bych poradit, jak je to s nahráváním u DJ Intra. Dočetl jsem se, že se k tomu používá program Audacity, ale z videí jsem nedokázal pochopit jak je to vše myšleno. Angličtinář nejsem zrovna moc dobrý, takže mi návody v Aj příliš nepomáhají. Dokázal by mi někdo prosím vás vysvětlit, jak to mám vše zapojit sladit a vše co je okolo potřeba? Mám Numark mixtrack pro II., ale to není asi tak moc důležité. Z jednoho videa jsem vypozoroval, že repráky, který mám propojeny s mixákem, tak zapojí do vstupu na mikrofon do PC, ale zde je zase problém ten, že neuslyším to co mixuji. Pouze ve sluchátkách, ale to mi je celkem k ničemu. Umí někdo prosím vás poradit? Nebo není někde nějaký dobře pochopitelný návod? Předem děkuji. Jde mi pouze o to, abych už konečně mohl nahrát nějaký svůj set a ukázat ho kamarádům. Jiná možnost zkusit jiný software, ale žádný adekvátní free jsem bohužel nenašel a když už byla nějaká naděje, tak mi psalo, že byl můj mixák rozpoznán a program se za 10 min vypne (např. u virtualDJ free). Za každou radu předem velice děkuji.
Hezký den všem