SERATO DJ Intro / Audacity / Software

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
ruddd

SERATO DJ Intro / Audacity / Software

Příspěvek od ruddd »

Zdravím, potřeboval bych poradit, jak je to s nahráváním u DJ Intra. Dočetl jsem se, že se k tomu používá program Audacity, ale z videí jsem nedokázal pochopit jak je to vše myšleno. Angličtinář nejsem zrovna moc dobrý, takže mi návody v Aj příliš nepomáhají. Dokázal by mi někdo prosím vás vysvětlit, jak to mám vše zapojit sladit a vše co je okolo potřeba? Mám Numark mixtrack pro II., ale to není asi tak moc důležité. Z jednoho videa jsem vypozoroval, že repráky, který mám propojeny s mixákem, tak zapojí do vstupu na mikrofon do PC, ale zde je zase problém ten, že neuslyším to co mixuji. Pouze ve sluchátkách, ale to mi je celkem k ničemu. Umí někdo prosím vás poradit? Nebo není někde nějaký dobře pochopitelný návod? Předem děkuji. Jde mi pouze o to, abych už konečně mohl nahrát nějaký svůj set a ukázat ho kamarádům. Jiná možnost zkusit jiný software, ale žádný adekvátní free jsem bohužel nenašel a když už byla nějaká naděje, tak mi psalo, že byl můj mixák rozpoznán a program se za 10 min vypne (např. u virtualDJ free). Za každou radu předem velice děkuji.

Hezký den všem :)

gabriel30
Vybavení

Re: SERATO DJ Intro / Audacity / Software

Příspěvek od gabriel30 »

Intro som sice nikdy nepouzival, ale mal by tam byt recording. Takze nemusic pouzivat ziaden treti soft.

Edit: Hups chyba. Recording budes mat az po upgrade na Serato DJ. Sorac
Pioneer DDJ RZ, Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70, Traktor Kontrol x1 mk3, Traktor Kontrol Z1, Traktor Pro

Denny White aka OMMA

Příspěvek od Denny White aka OMMA »

V intru sa neda nahravat. Musis si kupit program Serato DJ tam sa nahrava sa mi zda skratkou ctrl N :idea: Ak to myslis si DJingom vazne tak si kup original kvoli updatom ale ak to mas ako hobby tak skus stiahnut aj ked to uz je vdaka europskej legislative dost riskantne ;)

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

máš 2 možnosti:
1. z outputu z numarku natiahneš cinch-jack do line in na notebooku/pc a potom z notebooku line out prepojíš s reprákmi, problém pri tomto zapojení je v tom,že v reprákoch budeš počuť oneskorene hudbu

2. kúpiš si 2 rozdvojky na cinch a tie pichneš do konzoly a odtiaľ si prepojíš aj repráky aj notebook na nahrávanie Obrázek

Odpovědět