Serato a SC 3900

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Vohulto
Příspěvky: 3
Registrován: 02 dub 2016 20:50

Serato a SC 3900

Příspěvek od Vohulto »

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu a ještě lépe zkušenost, zda je možné dát dohromady Serato DJ (ofiko), Denon SC 3900, ext. zvukovka a Windows 10? Doposud míchám jen origo CD (kde není problém) a rád bych využil i další, pro mne nový potenciál a možnosti. Jenže ať se snažíme sebevíc i s kolegou (správce IT, ale ne DJ), prostě s námi Serato nemluví. U výrobců jednotlivých komponentů jsme získali spoustu rad i nerad, no ke zdárnému konci nevedli. Děkuju za odpověď. Jarda.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od Venti »

Jardo, nepises ake serato mas. Ku nemu by si mal mat aj timecode CDcka a potom po napojeni Cd prehravaca do serata a z neho do zvukovky by si nemal mat nejaky problem to rozbehat.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od nema.dj »

na SC3900 nepotrebujes timecode CD, v setupe si nastav na hybrid mode serato signal ... aby ti serato frcalo, musis mat zvukovku Rane serato scratch live
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Vohulto
Příspěvky: 3
Registrován: 02 dub 2016 20:50

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od Vohulto »

Kluci, děkuju za odpovědi. Mám "obyčejné" Serato DJ verze 1.9.0, ale zvukovku od Rane nemám. Očekával jsem využití kvalitních zvukovek přímo v přehrávačích. Jinak mám ještě jednu zvukovku Hercules DJ Trim. Asi na nic. Také jsem zjistil, že Denon k SC 3900 ještě nevydal aktualizace, které by byly přímo pro Windows 10. A to bude asi problém č. 2. No vypadá to, že dál pojedu jenom z cédéček. U těch ale začíná podobný problém jako kdysi s vinyly a to, že jich je v nabídce čím dál méně a většina singlů zchudla jen na dvě verze a nejlépe 3 minutové. No nebudu brečet a raději ještě jednou poděkuji za rady. S přáním povedených mixů Jarda.

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od nema.dj »

Denon playere su native pre Traktor ... Serato je produkt Rane, preto musis mat nejaky ich hardver aby ti to frcalo ... je nova zvukova karta od Denonu - DS1 a ta ti bude frcat aj so seratom .... obycajna zvukovka ti nepomoze ...alebo presedlat na Traktor alebo Virtual DJ a tam ti potom zabudovana zvukovka v playeroch ukaze co vie
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Vohulto
Příspěvky: 3
Registrován: 02 dub 2016 20:50

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od Vohulto »

O.K. Vypadá to, že si udělám řidičák na traktor... Jdu si ho koupit. A Tobě děkuju za radu. Jarda.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od Venti »

nema.dj mozes ich len spojit s notebookom na ktorom bezi traktor a fungujes ? to je cool
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Uživatelský avatar
nema.dj
Příspěvky: 613
Registrován: 20 čer 2010 00:17

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od nema.dj »

ano ...su to multimedialne masiny ...idealne je to s mixom Denon DN-X600, 1600, 1700 .... vtedy ti mix supluje zvukovu kartu s dvs, playere sa prepnu do hybrid rezimu, z vystupu ti ide timecode signal a playerom si ovladas traktor
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 234
Registrován: 30 říj 2012 18:12

Re: Serato a SC 3900

Příspěvek od Venti »

Super dakujem za objasnenie, to premysleli chlapci celkom konecne.
Salatech (http://www.salatech.sk) / https://www.facebook.com/salatech / predaj a servis techniky pre DJov / Autorizovany predaj a servis Innofader

Odpovědět