Zdravím.
Prosím o pomoc. Měl jsem nějaké problémy s latencí, tak jsem přeinstaloval Rekordbox. Od té doby se mi nedaří připojit k DDJ 1000. Při připojení ke kontroleru RB rozpozná, že je to DDJ1000 a správně změní sound drivery v RB. Když se podívám v RB, jestli jsem k něčemu připojený. Tak vidím, že jsem připojený k DDJ 1000 - spravne. Když při připojování koukám na kontrolér, tak loaduje a pak vypadá jako by se připojil. RB ohlásí, že jsem připojený a ze všechno je připraveno atd. Ale ten kontrolér nelze ovládat. Nereaguje. Došlo k tisícům reinstalaci, updatu atd. a stále nic. Mám doma ještě jiný notebook, který normálně funguje bez problémů. Mám doma zároveň i DDJ RB, a oba notebooky nemají problém. Takže problém pravděpodobně musí být někde v počítači na Asio driveru pro ddj1000. Dal jsem povoleni pro antivir firewall. Stále nic. Už mě nic nenapadá. Možná nějakým způsobem vyresetovat na ddj1000 zařízení, který si to pamatuje. Jestli to něco takovýho vůbec má. Budu rád za každý nápad. Díky.
L.
Rekordbox - Nelze ovládat DDJ 1000
Re: Rekordbox - Nelze ovládat DDJ 1000
Já měl kdysi problém že mi PC s procesorem od AMD nechtělo spolupracovat s ASIO ovladačem,pak jsem se kdesi dočetl že to může blbnout a že je lepší INTEL.
já měl kdysi něco podobného.... chyba byla v konzoly.-reklamace.
takže oba notasy nemaj problém s Rb? ale s 1000 problém je?
Pokud 1000 dáš na jiný mašiny je problém stejný ?
Update console firmWare.
Změna usb kabelu
Změna usb zdířky.
problémy s latencí maj třeba procíky amd... chceto lepší notas. minimálně nový i3 nebo i5. Amd nedoporučuji...měl jsem s tím problémy.Nevím proč ale prostě to zlobilo.
takže oba notasy nemaj problém s Rb? ale s 1000 problém je?
Pokud 1000 dáš na jiný mašiny je problém stejný ?
Update console firmWare.
Změna usb kabelu
Změna usb zdířky.
problémy s latencí maj třeba procíky amd... chceto lepší notas. minimálně nový i3 nebo i5. Amd nedoporučuji...měl jsem s tím problémy.Nevím proč ale prostě to zlobilo.
-
Kontrolér je v pohodě. Jiné počítače fungují. Historicky mi i tento fungoval bez problémů, až po reinstallu se mi stal tento problém. Kabely též fungují.
tak vyměn notas a jeto.