Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help
Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help
ahoj , jsem začínající "dj" který se na své dlouhé a trnité cestě zasekl ještě před vstupní branou a to přímo u traktoru mam problém že když chci mixovat nebo jen poznávat nové nejde mi zvuk z reproduktorů hledal jsem to na googlu ale marně, mam stolní počítač( stáří 3 roy od základu postavenej) s zvukovkou na základovce, ale v brzké době plánuji nákup notebooku a mixaku zatim jen poznávam zkoušel jsem nastavovat v nastavení output repro vše ale marně prosím o pomoc/rady díky. Nero
Re: Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help
V Preferences dej Audio Setup. Tam vyber zvukovku, kterou mas na te zakladovce. Pak vlez do Output routing a dej External Mode. Klikni na Output Deck A a postupne tam zadavej to co je v nabidce. Vzdy neco vyber a zkus v decku A spustit track, Pokud to nebude fungovat, tak to nastaveni zmen a opet zkus neco pustit v tracku A.
To je takovy rychlo navod. Pokud se to nerozjede, tak posli info o:
- operacnim systemu
- o zvukovych zarizenich v OS (zjistis ze systemu spravce zarizeni)
- opis nam co se nachazelo v Preferences/Output routing/Output Deck A
Nejlepsi bude, kdyz ze vseho udelas screenshoty. Dnes tu uz asi nebudu, ale pokud to nerozjedes, tak zitra bych se na to mohl mrknout.
To je takovy rychlo navod. Pokud se to nerozjede, tak posli info o:
- operacnim systemu
- o zvukovych zarizenich v OS (zjistis ze systemu spravce zarizeni)
- opis nam co se nachazelo v Preferences/Output routing/Output Deck A
Nejlepsi bude, kdyz ze vseho udelas screenshoty. Dnes tu uz asi nebudu, ale pokud to nerozjedes, tak zitra bych se na to mohl mrknout.
problém vyřešen
byl jsem za kamarádem který má panel pd NI S4 s integrovanou zvukovkou ,a tu co mel v pc mi daroval takže traktor funguje a já mužu jít orat
jinak mockrát děkuju. Nero

stačilo, kdyby jsi si nainstaloval ASIO4ALL