Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Mr.Nero

Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help

Příspěvek od Mr.Nero »

ahoj , jsem začínající "dj" který se na své dlouhé a trnité cestě zasekl ještě před vstupní branou a to přímo u traktoru mam problém že když chci mixovat nebo jen poznávat nové nejde mi zvuk z reproduktorů hledal jsem to na googlu ale marně, mam stolní počítač( stáří 3 roy od základu postavenej) s zvukovkou na základovce, ale v brzké době plánuji nákup notebooku a mixaku zatim jen poznávam zkoušel jsem nastavovat v nastavení output repro vše ale marně prosím o pomoc/rady díky. Nero

stereoman

Re: Prosim o radu !! :( traktor pro 2 help

Příspěvek od stereoman »

V Preferences dej Audio Setup. Tam vyber zvukovku, kterou mas na te zakladovce. Pak vlez do Output routing a dej External Mode. Klikni na Output Deck A a postupne tam zadavej to co je v nabidce. Vzdy neco vyber a zkus v decku A spustit track, Pokud to nebude fungovat, tak to nastaveni zmen a opet zkus neco pustit v tracku A.

To je takovy rychlo navod. Pokud se to nerozjede, tak posli info o:
- operacnim systemu
- o zvukovych zarizenich v OS (zjistis ze systemu spravce zarizeni)
- opis nam co se nachazelo v Preferences/Output routing/Output Deck A

Nejlepsi bude, kdyz ze vseho udelas screenshoty. Dnes tu uz asi nebudu, ale pokud to nerozjedes, tak zitra bych se na to mohl mrknout.

Mr.Nero

Příspěvek od Mr.Nero »

problém vyřešen :) byl jsem za kamarádem který má panel pd NI S4 s integrovanou zvukovkou ,a tu co mel v pc mi daroval takže traktor funguje a já mužu jít orat :D jinak mockrát děkuju. Nero

CrissC

Příspěvek od CrissC »

stačilo, kdyby jsi si nainstaloval ASIO4ALL ;-)

Odpovědět