Problem se serato ci NUmark midi.

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

Zdravím Vás.

Numark ns7ii , Serato dj 1.8.1 .

Dneska si to zapnu a mám na všech deckách ( Zobrazení vinilu) --THRU--.Funguje jen první deck....tam vše hraje. v ostatních 3 je to zašedlé...
Vše funguje jen z těch decků nejde zvuk.....vůbec nevím co stím a to se v tom vrtám 2 hodky.

Na stolním pc to dělá to samé,s jinými verzemi také...
Díky za rady.

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

a nejde to THRU přepnout?

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

koukni jak ti nadetekovalo zvukovku, jestli jako Windows Audio (WDM), tak je možné že ti to povolí jenom jeden deck.

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

Ano wdm zde v info ve zvukárně je .NUmark .... audio..WDM 2.9....
Přepnutí hardwarově tu nemám.(pro jistotu jsem i koukal do manualu).

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

zkus odpojit, přeinstalovat NS7 driver, restartovat noťas, připojit a zkusit.

http://www.numark.com/microsites/ns7ii#drivers

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

to už jsem dělal nejde....jeto stejné.dělal jsem i upgr. firmware...
Další nápad.?

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

máš Windows, nebo Mac?

zkus NS7 odpojit, restartovat noťas a připojit NS7 až když bude OS komplet nastartován.

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

..to vše jsem taky zkoušel. pročisten i komplet registr.
-test na win 7 a win 8.1...stejný výsledek.
říkám prostě jsem to dneska zapl a bum. testoval jsem i na starší verzi serato.... a na 2 pc....

Hledal jsem i přepnutí v serato ..ale to jsem se daleko nedostal,či bugy numarku (bez výsledku)....vše se zdá být v pořádku ...jen na ten THRU.... i když dám jiné usb tak také..

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

zkus to se Serato DJ verzi 1.7.8

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

ok... po pravdě jsem chytrá hlava na tyhle problémy...ale momentálně mě napadá Formát c: jako last řešení )))

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

zadrž, a zkus to s 1.7.8

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

no uděláno...vše jede ..ale... v MIDI mě to neukazuje controler. i po znovu připojení ...ale 1 deck běží..

Uživatelský avatar
kitemonkee
Příspěvky: 58
Registrován: 14 říj 2013 19:13

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od kitemonkee »

koukni jestli ti ve Windowsu nastartovala služba Windows Audio

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

jestli se to jmenuje Zvuk systému windows.. tak je zaplej (msconfig)
v services.msc je vše asi taky okej.

Dj Jarad
Příspěvky: 122
Registrován: 25 črc 2015 18:48

Re: Problem se serato ci NUmark midi.

Příspěvek od Dj Jarad »

aha problém vyřešen, ty vole moje malá dcera mě taj přepnula kanály na line...
Dobrý no...děkuju ti za ochotu....

Odpovědět