Problem s vDj7.0.1

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
1wiper

Problem s vDj7.0.1

Příspěvek od 1wiper »

Zdravim vsechny.chtel bych radu.mamkonzoli omnitronic tmc-3 a k ni i original edici virtual dj.nedavno sem nainstaloval vDj verzi 7a po jeho spusteni mi konzole maka jen 10minut i kdyz sem nekde cetl ze nejde namapovat na jinou verzi nez k tomu dodavanou.tim se chci zeptat kam se obratit aby mi to behalo na 7mickovy verzi neomezene.ma s tim nekdo zkusenost?diky vsem.kontakt na me spis fb (zdenek valda valenta)

Ludek

Re: Problem s vDj7.0.1

Příspěvek od Ludek »

VDJ i v ořezaných levnějších verzích, nebo ve verzi Home Free, funguje prvních deset minut jako verze Full Pro, aby si to každý mohl před koupí vyzkoušet. VDJ 7.4 Full Pro si můžeš koupit se slevou jako upgrade tvé verze VDJ LE tady: http://www.virtualdj.com/buy/index.html

1wiper

Příspěvek od 1wiper »

Diky moc.jen sem slysel ze pry verze le je limitovana a konzole nejdou na jinych verzi.proto sem prekvapenej ze na 7 micce to bezelo normal.abych neco nekoupil a pak to neslo nebo aby se to nehadalo ...ale jinak mi nedoslo ze free verze maji 10minutovy vyzkouseni na plno...

silvermusic

Příspěvek od silvermusic »

Ja mám tiež oficiálnu verziu LE k Pioneeru DDJ Wego.V tejto verzii nejde,alebo možno neviem vytvoriť ani playlist maximálne to prehráva a mixuje.Vo verzii Pro basic,kt.je na 20 dní skúšobne to už ide.Ak upgradujem na Pro Full za 41eur.Už to bude OK na vždy?,alebo bude zas po čase pýtať čosi kúpiť???? Alebo neviete o Pro basic,alebo Pro full verzii freedownload? Dík.

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Jak si jednou koupíš VDJ Full Pro, ať už samostatně, nebo jako upgrade z LE verze, tak už máš VDJ navždy zdarma i včetně všech budoucích verzí. Já jsem si koupil VDJ ve verzi 3 už před osmi lety a od té doby mám všechny nové verze VDJ Full Pro na jejich webu volně ke stažení. A to je momentálně aktuální verze 7.4 a brzo vyjde i verze 8. 8)

silvermusic

Ale to ma štve,že nikde v žiadnom popise výrobku to nevádzajú.A nechcú 41euro ako píšu napr.za basic,ale po zľave 126eur za verziu pro full.Nedá sa to niekde downloadnúť?

Ludek

Příspěvek od Ludek »

To máš pořád slevu na polovinu, protože jinak to stojí přes 250 euro.
Pokud si chceš hraním přivydělávat peníze, měl by sis ten program koupit. Koupený VDJ je spolehlivější, než nějaký crack a je to samozřejmě legální. A na "blbnutí" doma ti musí stačit i ta veze LE, kterou už máš.

silvermusic

Trošku to rozviniem.Ja sa neživím DJ-ingom som živý muzikant s kapelou,ale sem tam sa stáva,že na akciách kde je veľa mládeže tak si vyžiadajú aj nejaké to kolo reprodukovanej hudby.Hrával so z Cd-čiek.Mal som predstavu,aj mám,že je jednoduchšie nosiť laptop a konzolu ako 3 ďalšie kufre CD.A doma si poukladať mp3ky do playlistu a vlastne na akciách na tie 2-3 kolá repro.hudby prevažne využiť automix.A preto sa pýtam či by mi nestačil aj crack???.....Vlastne aj som to skúšal,ale nespároval som konzolu s VDJ Profull.neporadíte???Dík

djmila

Příspěvek od djmila »

Narovinu každej kdo má Full koupenou verzi ti neporadí , důvod je jasný .. takže jedině na vlastní pěst ale nedoporučujeme

Odpovědět